Salvat de la înec de fiinţe verzi

La 15 ianuarie 1977 o expediţie a părăsit Lima (Peru) pentru a se îndrepta spre bazinul Amazonului în scopul de a verifica afirmaţiile lui Jose Alvare

Iisus a apărut în California, pe o cameră video
Un OZN straniu a fost escortat de 4 avioane americane de luptă
Mulţumiri din Spania şi Anglia pentru vrăjitoarea Maria din Craiova
Spread the love

La 15 ianuarie 1977 o expediţie a părăsit Lima (Peru) pentru a se îndrepta spre bazinul Amazonului în scopul de a verifica afirmaţiile lui Jose Alvarez, un student în vârstă de 20 de ani, care a pretins că misterioşi “micuţi oameni verzi” l-au salvat de la înec.

foto de  Francisco Chaves Sursă foto: Wikipedia

foto de Francisco Chaves
Sursă foto: Wikipedia

El se îndrepta spre un râu din provincia Huanaco, la 420 km Est de Lima, pentru a căuta apă când s-a afundat într-o mlaştină. În pofida eforturilor sale, nu a reuşit să iasă şi şi-a pierdut orice speranţă de a se salva când deodată, patru fiinţe mici au apărut nu se ştie de unde. Scoteau sunete şi gesticulau, apoi i-au întins beţe cu care l-au tras către pământul solid.
Alvarez spune că era epuizat şi că a leşinat iar când şi-a revenit, salvatorii lui dispăruseră deja. El i-a descris ca pitici de un metru înălţime, cu corpurile acoperite de solzi verzi şi având mâinile cu trei degete cu gheare.
Declaraţia sa a fost efectuată în cadrul unei emisiuni radio intitulată Contacte interplanetare, şi expediţia trebuia să fie condusă de Carlos Paz Garcia, preşedintele Institutului Peruvian de Relaţii Interplanetare.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS