Alice m-a părăsit dramatic pentru tata

Alice este o puştoaică blondă cu părul scurt delicată, sexy şi foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe. Din păcate, toate s-au pulverizat în nea

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza
Mulţumiri din Europa pentru clarvăzătoarea mama Maria
Mulţumiri vrăjitoarei Venus

Alice este o puştoaică blondă cu părul scurt delicată, sexy şi foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe. Din păcate, toate s-au pulverizat în neant şi acum sunt disperat, în pragul furiei. Mă gândesc chiar la moarte ca la ultima speranţă ca să scap de acest coşmar…

Simţurile au dat năvală când i-am văzut pe ei, Alice cea frumoasă dar crudă şi tatăl meu vicios, sărutându-se în sufragerie. Şi ea, m-a minţit… Mi-a spus că avea ore la facultate şi am crezut-o. Ce mare naiv am fost! Nu ştiu cum a început povestea lor. Dar mă simt jignit şi incapabil de a acţiona în vreun fel, pentru că la mijloc este vorba chiar de tata şi asta mă paralizează.

Când i-am văzut acolo îmbrăţişaţi am avut un adevărat şoc, teribil. Şi ei au fost uimiţi. Tăceau.

Între mine şi ei, s-a căscat atunci  şi ireversibil o prăpastie fără fund. Sufletul meu era tăiat în mii de bucăţele. Cine va putea să le mai pună la loc vreodată? Dintr-o dată, tot ce era frumos până atunci s-a întunecat, de parcă asistam la o eclipsă. Ce rău i-am făcut acestei tipe?

M-a rănit şi şi-a bătut joc de sentimentele mele cele mai pure. Iar tata… Oh, el a fost mereu atras de femei (nu am crezut însă că şi de puştoaice şi, mai mult decât atât, chiar de iubita mea). Înţeleg foarte bine de ce nu l-a mai suportat mama şi a vrut să divorţeze de el de mii de ori. Oare el i-a făcut farmece lui Alice ca să-i cedeze şi să ne despartă ? Ce să cred ? Am farmece făcute sau vrăji care mă paralizează total ?

                                                                                             Dennis, Los Angeles, SUA

 

copyright vrajitoarea Florica

copyright vrajitoarea Florica

Pe lângă faptul că tatăl tău este un mare cuceritor, da, după cum ştii bine, am văzut în cărţile mele că i-a făcut şi farmece iubitei tale ca să fie cu ea. Voi face un ritual pe fotografia ei ca să alung farmecele dar va trebui să vii la mine cu un lucru de-al ei ca să fac să dureze lucrarea mea de magie. Sună-mă pentru mai multe detalii.

                                                                                                       Vrăjitoarea Florica

Contact: 0766.779266

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 Vizitaţi şi pagina mea de pe facebook   https://www.facebook.com/florica.elena.9

Mă puteţi găsi şi pe whatsapp

(Visited 104 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS