Am aflat de la vecine că soțul meu are o amantă

Din păcate, am aflat de la vecine că soțul meu are o amantă! Și nu mi-a căzut bine deloc, credeți-mă! Sunt o femeie ciudată, romantică, care a întâlni

O fiinţă misterioasă plutea pe nori la 30.000 de picioare
Mulţumiri din România și Austria pentru vrăjitoarea Anastasia Venus
Vrăjitoarele și clarvăzătoarele cele mai experimentate și serioase sunt pe www.vrajitoarero.com
Spread the love

Din păcate, am aflat de la vecine că soțul meu are o amantă! Și nu mi-a căzut bine deloc, credeți-mă! Sunt o femeie ciudată, romantică, care a întâlnit un bărbat în urmă cu 5 ani la Viena.

La început totul a fost bine, desigur, am dat cale liberă sentimentelor şi jurămintelor fără oprelişti… eram pasionali, dăruiți dragostei nebune și fără limite.

El tocmai se despărţise de fosta lui soție şi i-am căzut în plasă repede, era vulnerabil, ca și mine, doritor de o nouă relație, serioasă. De îndată ce am început să avem proiecte mici, m-a lăsat însă baltă și a dispărut fără urmă. A trimis sms-uri în care îmi spunea că a întâlnit o altă femeie, tot la Viena, care este superbă și-l iubește cel mai mult!
Din acel moment nu l-am mai văzut.

Dar în urmă cu 6 luni, a reapărut brusc în viaţa mea. Am fost un pic supărată pe el pentru că de fiecare dată mă suna în miez de noapte să-mi spună că ne întâlnim din nou și apoi nimic. Ne-am căsătorit și a fost frumos. Apoi, brusc, a dispărut…

Știu foarte bine că are o amantă, fosta lui prietenă sau chiar fosta soție, nu știu exact. Cu el, totul este complicat! Mă trădează! Dar mai poate oare să fie al meu? I-a făcut sau nu farmece și vrăji? Ce să cred despre acest om care se joacă puternic cu nervii mei? Ce să fac?

                                                   Nicoleta, Viena, Austria

vrajitoarea Elena Minodora555

Copyright Segra Media Bucuresti

Acest bărbat neserios este încolţit de două femei care şi-l revendică iar tu nu ai nicio şansă să rămâi cu el, aşa mi se arată în cărţile mele de tarot.

Dacă vrei totuşi să faci o încercare, atunci sună-mă ca să văd cum te pot ajuta cu un ritual de magie, dar relația voastră nu va dura mult, asta pot să-ți spun sigur. Nu este jumătatea ta!

                                                          Vrăjitoarea Elena Minodora

Contact:

0745.826.897, 0764.088.411

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS