Am aflat de pe Facebook că are o amantă

Sunt rănită cel mai adânc! Mă consider o femeie ciudată, romantică, care a întâlnit un bărbat în urmă cu 4 ani în Grecia, mai precis pe insula Thassos

Mulţumiri din Berlin și Covasna pentru cea mai bună vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri foarte noi din Islanda și Italia pentru vrăjitoarea Venus
Am avut cununiile legate cu magia voodoo şi nu puteam să fiu cu el
Spread the love

Sunt rănită cel mai adânc! Mă consider o femeie ciudată, romantică, care a întâlnit un bărbat în urmă cu 4 ani în Grecia, mai precis pe insula Thassos. La început totul a fost bine, desigur, am dat cale liberă sentimentelor şi jurămintelor fără oprelişti… eram fericiți și liberi ca pasărea cerului, gata să facem tot ce vrem pe lume, nimic nu ne putea sta în cale.

Tocmai se despărţise de iubita lui şi i-am căzut foarte repede în plasă. Dar deîndată ce am început să avem proiecte mici, m-a lăsat baltă. M-a lăsat la începutul anului trecut. A trimis sms-uri în care îmi spunea că a întâlnit o altă femeie, de care se simte tare amorezat!
Din acel moment nu l-am mai văzut. Dar în urmă cu 2 ani, a reapărut brusc în viaţa mea și m-a cerut de soție, iar eu am acceptat imediat. Apoi, la un moment dat, iar a dispărut brusc…

Am fost un pic supărată pe el pentru că de fiecare dată mă suna în miez de noapte să-mi spună că ne întâlnim din nou și apoi nimic.

Nu l-am jignit. I-am spus doar ceea ce aveam de spus. I-am cerut totuşi scuze pentru că m-am lăsat un pic dusă de val, l-am sunat apoi dar nu mi-a răspuns. Știu foarte bine că are o prietenă, o amantă. Am aflat de pe Facbook, unde pune poze cu ei fără jenă. Mă trădează! Dar mai poate oare să fie al meu? I-a făcut sau nu farmece și vrăji cu magia voodoo tipa asta, după cum mi s-a spus? Ce să cred despre acest om, soțul meu? Ce viitor mai putem oare să avem împreună? Îmi fac iluzii că vom fi din nou împreună, că va reveni la mine?

                                                   Fernanda, Madrid, Spania

tamaduitoarea Lorena13

Copyright Segra Media Bucuresti

Da, acest bărbat, soțul tău, este încolţit de două femei care şi-l revendică iar tu nu ai nicio şansă să rămâi cu el, aşa mi se arată în cărţile mele de tarot. Are vrăji puternice făcute cu păpușa voodoo.

Dacă vrei totuşi să începem o lucrare vrăjitorească pentru a-l aduce la tine, sună-mă ca să văd cum te pot ajuta. Nu este însă jumătatea ta, asta pare clar!

                                                           Vrăjitoarea Elena Minodora

Contact: 0745.826.897

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS