Am aflat recent că soţul meu actual vorbea cu fosta lui iubită și pe urmă m-a părăsit

I-am născut o fetiță foarte frumoasă, ne-am căsătorit şi am aflat că soţul meu vorbea cu fosta lui iubită permanent. De doi ani soţul meu m-a părăsit

Mulţumiri foarte noi din Oradea și Germania pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri recente din Cluj Napoca și Brașov primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus
Elena Minodora face rugăciuni pentru români ca să scape cu bine de Coronavirus
Spread the love

I-am născut o fetiță foarte frumoasă, ne-am căsătorit şi am aflat că soţul meu vorbea cu fosta lui iubită permanent. De doi ani soţul meu m-a părăsit pentru această femeie, deşi îmi declarase că mă iubea enorm. După câteva luni am aflat că, de la începutul poveștii noastre a fost mereu cu ea!
M-a rănit profund şi nu înțeleg de ce şi-a bătut joc de mine şi de familia lui. De câte ori mi-a spus că mă iubește… totul este un coşmar. Am devenit o femeie de nerecunoscut, geloasă, posesivă, dependentă de el! Vreau să fiu din nou cu soţul meu, să revină la familia pe care a părăsit-o. Trădarea lui mă doare enorm. Îl iubesc, dar m-am pierdut, nu sunt fericită. Aș vrea să am din nou încredere în el, dar nu pot. Ajută-mă, te rog, adu-l la mine, acolo unde îi este locul. Familia îl aşteaptă. I s-au făcut vrăji ca să stea departe de noi?

Eliza, Varșovia, Polonia

Ciresica-1

Copyright vrajitoarea Cireșica

Soţul tău suportă, fără să ştie, farmece făcute prin magia voodoo de către această femeie ca să-l ţină legat de ea. Este ca încătuşat de puterea acestor vrăji teribile şi voi face un ritual pentru a le alunga. Te rog să mă suni ca să-ți dau mai multe detalii și să începem lucrarea.

Vrăjitoarea Cireșica

Contact:

0744.163.635

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS