Am impresia că am pierdut o parte din mine datorită lui

Ne unisem viețile prin jurăminte sacre, printr-un angajament care nu avea sfârșit. M-am văzut punându-mi capăt zilelor cu el, îmbătrânind împreună, av

Mulțumiri noi pentru faimoasa tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Medgidia și Italia
Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Târgu Jiu
Mulțumiri din Făgăraș și din Londra pentru celebra tămăduitoare și ghicitoare Hara
Spread the love

Ne unisem viețile prin jurăminte sacre, printr-un angajament care nu avea sfârșit. M-am văzut punându-mi capăt zilelor cu el, îmbătrânind împreună, având părul alb și îmbrățișând copiii noștri împreună, dar el a distrus totul și astăzi, chiar dacă totul pare la fel, nimic nu va mai fi la fel.

Viața mea are mai mult sens pentru că este secată de iubire. Nu era viața noastră perfectă, dar avea un sens. Astăzi am impresia că am pierdut o parte din mine datorită lui, totul este rupt în interior.

Plâng mult și încerc cu toată puterea să învăț din nou să trăiesc fără el, fără dragostea lui și fără să-l pot iubi, deoarece nu mă mai vrea și m-a înlocuit. Ah, este o suferință a fiecărei zile. Caut să-mi stăpânesc propriile gânduri, este epuizant și măsimt distrusă. Deșert social, retragere în sine, nimeni în care să mă încredințez, niciun umăr pe care să plângi pentru a trece prin aceste încercări de peste un an.

Știu că trebuie să învăț din nou să mă iubesc pe mine, să învăț din nou să trăiesc independent și că timpul va face restul, dar, oh!, că este tare dureros. Cineva i-a făcut farmece ca să-l ia de lângă mine?

                                                                                 Karla Sweet, Boston, America

Soțul tău a avut parte de farmece făcute cu magia voodoo, din Haiti, care l-au nenorocit total, împotriva voinșei lui. Este sclavul lor și trebuie să fac niște ritualuri specifice ca să le alung. Se poate, fii sigură! Sună-mă ca să te sfătuiesc c e trebiie să faci, înainte de declanșarea acestor ritualuri de magie.

                                                                 Marele vraci indian de magie neagră

                                                                                                              Kumar Guja

Contact: 0723.385.857

Marele vraci indian Kumar Guja1

copyright Marele vraci indian Kumar Guja

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com
Newer Post
Older Post

COMMENTS