Am suferit enorm din cauza vrăjilor și farmecelor

Eram confuză, părăsită, o femeie practic fără perspective amoroase, o tresti în bătaia vântului, ce mai. Am apelat la doamna vrăjitoare Elena Minodora

Mulţumiri din Arad și Londra pentru vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri din Uniunea Europeană și Turcia pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri vrăjitoarei Morgana primite de curând din Europa
Spread the love

Eram confuză, părăsită, o femeie practic fără perspective amoroase, o tresti în bătaia vântului, ce mai. Am apelat la doamna vrăjitoare Elena Minodora, de pe www.vrajitoarero.com cu o mare speranță, poate ultima…Știam că a dat interviuri la BBC ; CNN ; la televiziunea din Moscova, Sofia etc., era o persoană apreciată în lume.

Mi-a dat în cărţile de tarot şi mi-a făcut ritualuri de magie complicate, de zi şi de noapte, timp de o săptămână. A fost foarte răbdătoare cu mine, din fericire. Ce doream? Să rămân cu omul pe care îl iubeam nespus în secret şi să mă despart de cel rău, cu care trăiam în concubinaj și care nu mă ierta. Mi se părea esenţial şi logic. Putea însă să mă ajute oare să fiu și eu fericită?
Doamna Elena Minodora, n-o să credeţi însă a reuşit acolo unde abia speram. Ticălosul care mă umilea constant, chiar și după ce a fugit la altele, a fost cel care, cu un elan neînţeles, mi-a cerut să ne despărţim definitiv.

Ce-i drept, era tare preocupat să scape cât mai repede de mine şi nu i-am stat în cale, se înțelege. Mai ales că, în urma vrăjilor și farmecelor pe care mi le-a făcut, suferisem enorm destul din cauza lui.

Şi oricum, aveam o alternativă deloc de neglijat, care mă tenta al naibii de mult, enorm. Doream să-mi refac viaţa şi să am un copil cu cel pe care îl iubeam. N-am putut să-l las de izbelişte. Viaţa este totuşi frumoasă și am profitat la maxim de această oportunitate superbă, grație ritualurilor de vrăjitorie făcute de doamna Elena Minodora din București.

                                                                       Pamela, Londra, Anglia

vrajitoarea Elena Minodora in ritual la balta 5v

Copyright Segra Media București

Contact:

0745.826.897, 0764.088.411

vrajitoarea Elena Minodora in ritual la balta

Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS