Amanta lui mi-a făcut vrăji?

Cred sincer că sunt bătută de soartă. M-am măritat la 19 ani, am avut o căsnicie cât de cât liniştită până într-o zi când soţul meu a fost debarcat de pe vas. De atunci, am început să o duc foarte rău. Am luat bătaie de la soţul meu nebun şi afemeiat din ce în ce mai des, uneori chiar de 2-3 ori pe zi, pur şi simplu din motive neîntemeiate: ba că nu am spălat bine vasele sau că nu am pus o haină la locul său, ba că-l înşel deşi nu era nimic adevărat etc.

Eu cred că ne-a făcut cineva farmece. Înainte între noi s-a băgat foarte mult amanta lui, o fostă prietenă de-a mea, culmea! Nu a acceptat faptul că sunt cu el. Am pierdut şi sporul la bani de când am primit în casă pe o soră de-a mea. O cumnată se mira mereu cum de poate soţul meu să aducă acasă atât de mulţi bani…

Doresc foarte mult să mă ajutaţi, pentru că am văzut că faceţi asta pentru foarte multă lume. Acum, sunt despărţită de soţul meu din cauza bătăilor primite. Sincer, nu vreau să mă împac cu el. Mi-e frică că dacă mă va bate şi mai tare, nu îmi mai revin deloc, sunt în depreise.

Nu înţeleg de ce trebuie să sufăr atât de mult. Sunt oare bătută de soartă sau de lucruri necurate făcute de fosta lui amantă? Sau de alta, cine ştie? Din câte ştiu, amândouă umblau pe la babe cu ghicitul, ba una făcea chiar magie neagră cu păpuşa voodoo.

Răul cel mai mare s-a revărsat deodată peste noi. Am un frate care s-a îmbolnăvit psihic din senin şi de el mă ocup tot eu, cine altcineva ? Îmi este foarte greu. Vă rog enorm, ajutaţi-mă.

 

 

 

                                                           Sandra, Roma, Italia

 

 

 

copyright vrajitoarea Sofia

copyright vrajitoarea Sofia

 

 

La deschiderea zodiei vieţii s-a arătat că, totuşi, el este soarta dvs. Dar să ştiţi că aveţi farmece făcute de o femeie răzbunătoare (probabil amanta lui, nu ştiu exact). Sunaţi-mă urgent sau veniţi la cabinetul meu, dacă veţi putea, ca să aflaţi mai multe date care vă vor uimi sigur.

 

 

 

                                                                                  Vrăjitoarea Sofia

 

Contact : 0764.005.138, 0745.762879

Pentru programări în Anglia sunaţi la:
0044.7467452384

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu