Atacat de o creatură invizibilă

Într-o noapte sumbră de vineri 13, un bărbat din Africa de Sud a fost atacat de o misterioasă creatură invizibilă... Evenimentul a avut loc la 13 ianu

Elias Xitavhudzi
Mulţumiri din Germania și Kenya adresate recent vrăjitoarei Venus
Mulţumiri din Africa de Sud și Italia pentru vrăjitoarea Venus
Spread the love

Într-o noapte sumbră de vineri 13, un bărbat din Africa de Sud a fost atacat de o misterioasă creatură invizibilă… Evenimentul a avut loc la 13 ianuarie 2006 la Makolongwe, Ndivhuwo Rammbuda dormea liniştit, când deodată a fost victima unui atac straniu.
Tânărul de 30 ani închisese cu cheia ca în fiecare seară singura uşă care ducea spre exterior. Totul era în siguranţă, deci s-a dus să se culce.

sorciers-2-350x250
Brusc, prin somn a început să audă zgomote. A deschis ochii li a văzut două creaturi de mărimea unui purceluş care făceau zgomote teribile. Ele s-au îndreptat spre patul său şi au început să-l maltrateze. După câteva minute, au dispărut.
Omul ar fi vrut să ţipe dar nu a scos un sunet. Imediat, flăcările au început să se răspândească prin cameră, însă nu ardea nimic iar el se simţea rău. Câteva secunde mai târziu, în jurul lui au început să cadă mici bucăţi de beton, ca şi cum ar fi plouat. Dar toate erau orientate împotriva sa. Deodată fenomenul s-a oprit. În acea seară, Rammbuda nu a putut să doarmă.
A doua zi, uşa de la casa sa era în continuare închisă, dar în interior, se aflau bucăţi de beton venite de nu se ştie unde. Erau singurele dovezi de ceea ce s-a petrecut. El a crezut că era vorba de o ndadzi, o pasăre stranie legendară care proiectează flăcări pentru a-şi distruge duşmanii.
Cineva era gelos pe el şi dorea să-l alunge? Un vraci din regiune, doctorul Zacharia Ramaliba, i-a spus că dacă ar fi fost vorba de acea pasăre, tânărul ar fi fost deja mort…
Pastorul Mboswobeni Mankhili consideră că ne aflăm în faţa manifestării răului şi numai Dumnezeu şi rugăciunile l-ar putea salva pe acest om.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS