Celebra clarvăzătoare şi tămăduitoare Mariela din Galaţi

Celebra clarvăzătoare şi tămăduitoare Mariela din Galaţi, clarvăzătoarea vedetelor şi oamenilor politici, s-a întors din Maroc cu leacuri şi uleiuri descântate de cei mai mari maeştri ai magiei din lume. Este singura clarvăzătoare autentică din Galaţi cu numele Mariela. Sunt multe impostoare care se folosesc de numele meu!

A participat la cel mai mare congres al vrăjitoatelor şi vracilor din 14 ţări. A adus leacuri speciale. A fost apreciată de vraci de renume, de mari maeştri şi psihologi internaţionali.

 

copyright clarvazatoarea Mariela din Galati

copyright clarvazatoarea Mariela din Galati

 

 

Celebra specialistă în astrologie, astrolog Mariela,clarvăzătoarea vedetelor şi oamenilor politici, vede ieşirea din criză, lumina şi speranţa dumneavoastră.

copyright Mariela

copyright Mariela

Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de impotenţă, băutură, dezleagă cununii, apropie iubiţii, aduce persoana iubită înapoi, vă scapă de stres, nervozitate şi face pentru frumuseţe.

Sunt leacuri ştiute doar de către ea aduse din Brazilia şi Maroc şi uleiuri menite numai de către doamna Mariela.
Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela ghiceşte în trei feluri: în cărţile de tarot, în zodii şi în Cartea Zodiilor.

copyright Mariela

copyright Mariela

Vor trebui spuse doar anul naşterii şi numele persoanei şi în felul acesta se poate afla trecutul, prezentul şi viitorul! Poate ghici în bobi pentru cei care au un examen, pentru cei care vor să reuşească un anumit lucru sau au o suferinţă şi trebuie să ştie repede care le este viitorul.

Doamna Mariela a fost testată de mari maeştrii şi premiată la saloanele de magie albă din Rusia, Maroc şi Marea Britanie. Având un glob mic de cristal de zi şi unul imens de noapte, clarvăzătoarea Mariela, cu harul ei vede în acestea persoana care vrea să vă facă rău.

Se meneşte anul de naştere, zodia şi numele pentru cei care nu se află la faţa locului sau sunt plecaţi în străinătate, sau peste ape. Se face un cerc de lumânări şi de flori în jurul globului şi în acea noapte se vede cine îi vrea răul şi dacă are farmece făcute. Se mai vede de ce nu-i merge bine şi ce se va întâmpla.
Globul mic este pentru persoanele care se află de faţă. Dacă persoana are un blestem mare, pune mâna pe glob şi acesta se luminează. Apoi se face un descântec cu tămâie, miere de albine şi ceară pentru ca omul să fie dezlegat.
Clarvăzătoarea Mariela are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de băutură, impotenţă, stres, nervozitate sau pentru frumuseţe.

 

copyright Mariela

copyright Mariela

 

 

Lucrează cu vrăjitoare din Maroc şi Marea Britanie. Are cabinete deschise în Brăila, Galaţi, Suceava!

Lucrează cu vrăjitoarea Maia din Marea Britanie.

 

Contact:0753.594.565

Site personal: www.clarvazatoareamariela.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.com

 Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

 

(Visited 164 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu