Clarvăzătoarea Alisa ghiceşte în cărţi

Acum se află în Anglia la cererea clienţilor ei. Puteţi face programări. Rezolvă cu succes toate persoanele care au cazuri dificile, oriunde s-ar afla în lume!

 

Doamna Alisa oferă servicii speciale de magie albă. Are rezolvări personal la cabinetele sale sau prin telefon. Este o clarvăzătoare respectată, e cu puteri miraculoase, ştiute numai de ea.
Are plante aduse tocmai din Ierusalim pentru fiecare boală în parte, ceaiuri şi diferite plante pe care le foloseşte pentru persoanele afectate de farmece şi blesteme făcute de alte persoane, ajută oamenii cărora nu le mai merge bine în afaceri şi nu mai au niciun fel de spor în casă sau în dragoste.
Prin puterile sale şi ale plantelor sfinţite aduse special din Ţara Sfântă, clarvăzătoarea Alisa îi poate rezolvă pe cei lipsiţi de noroc, pe cei bătuţi de soartă şi le aduce mulţumirea în suflete în urma unor ritualuri complexe pe care le face.
Clarvăzătoarea Alisa dezleagă cununii prin puterea globului de aur, chiar şi pe loc, face talismane de dragoste şi de apărare, vindecă de epilepsie şi de unele boli de piele, vindecă de alcoolism, împreunează pe cei despărţiţi, ghiceşte în cărţile de tarot.
Apelaţi cu cea mai mare încredere la clarvăzătoarea Alisa şi sigur nu veţi regreta!

Are cabinete în Brăila, Galaţi şi Suceava.

 

 

copyright Alisia

copyright Alisia

 

Vizitaţi şi site-ul meu http://clarvazatoareaalisa.com/magie-alba/

Contact:  +44.7500644726, +40740.771.190

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu