Crede că sunt duşmanul lui

Dragă doamnă Maria Câmpina, Sunt cu soţul meu de aproape 3 ani, timp în care s-au petrecut foarte multe, bune şi rele. Dar de la o vreme, prea mă înc

Vrăjitoarero, un site profesionist unde se găsesc cele mai celebre și căutate vrăjitoare din România
Soţia mea se comportă ciudat şi nu mă mai iubeşte
A devenit distant şi se teme de responsabilităţi

Dragă doamnă Maria Câmpina,
Sunt cu soţul meu de aproape 3 ani, timp în care s-au petrecut foarte multe, bune şi rele. Dar de la o vreme, prea mă încearcă foarte multe necazuri şi simt că nu le mai pot face faţă. Sufăr mult şi nu mai ştiu cum să ies din atâtea probleme. Am mare nevoie de ajutorul dvs. El îmi spune că mă iubeşte, însă nu prea vine pe acasă şi a început să bea foarte mult (şi numai tărie). Trece printr-o perioadă depresivă care mă nelinişteşte profund.
Are impresia, nu ştiu de ce, că sunt duşmanul său, numai că eu îl iubesc foarte mult şi mă doare schimbarea sa, pe care nu o înţeleg. A devenit violent, mă bate des şi nu aduce banii acasă. Unde îi cheltuie şi pe cine, nu ştiu. Mă merită? Este el sau nu jumătatea mea? Nu l-am trădat încă, dar simt acut că nu mai rezist în acest mod. Mă fac mereu frumoasă pentru el dar degeaba, parcă nici nu aş mai exista pentru soţul meu. Nu-l înţeleg ce-l împinge de a fi aşa de rău faţă de mine. Puteţi să-mi explicaţi? Credeţi vă mă mai iubeşte şi că vom rămâne împreună? Ne-a făcut cineva farmece? În ce scop?

 

Maria, jud. Tmiş

copyright:  clarvazatoarea Maria Campina

copyright: clarvazatoarea Maria Campina

La ritualul făcut pe fotografia voastră s-a arătat că într-adevăr, problemele apărute se datorează unor farmece puternice făcute de o persoană feminină. Sunaţi-mă la numerele : 0723.899909, 021.6676516.
Vizitaţi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

 

Clarvăzătoarea Maria Câmpina

(Visited 113 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS