Credeţi că voi putea să rămân cu prietenul meu ?

Doamnă Danusia, De doi ani şi jumătate m-am mutat la prietenul meu. El a încercat deja de două ori să pună capăt relaţiei noastre din cauza caracteru

Mulţumiri din Covasna și Brașov primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri noi din provincia spaniolă Alicante și România pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri noi din republica Moldova și Cehia pentru celebra vrăjitoare Morgana
Spread the love

Doamnă Danusia,
De doi ani şi jumătate m-am mutat la prietenul meu. El a încercat deja de două ori să pună capăt relaţiei noastre din cauza caracterului meu infect, după cum s-a exprimat în repetate rânduri.
Sunt oare o femeie rea? I-a făcut cineva farmece ca să vrea să mă înlăture şi să nu mai pot fi cu el? Nu-l înţeleg.
Îl iubesc mult şi doresc din tot sufletul să rămânem împreună. Dar acest bărbat, credeţi-mă, este dificil. Sau numai eu? Sunt cu moralul la pământ în acest moment, chiar nu mai suport pe nimeni, îl critic tot timpul, nu-l mai las să mă atingă, atmosfera între noi este de-a dreptul infernală. Nu ştiu ce să mai fac. Nu mai am repere sigure, ca în trecut. Credeţi că va fi posibil un dialog cu prietenul meu, o înţelegere?Va rămâne cu mine ? Avem un viitor ?Este jumătatea mea ?

Chantal, Lille, Franţa

La deschiderea zodiei de tarot pe fotografia ta s-a arătat că el nu are farmece făcute. Dar totul se datorează neînţelegerilor dintre voi, atât. Poate că ar trebui să fii puţin mai tolerantă şi înţelegătoare. Nu crezi că şi el ar putea avea dreptate?Ai totuşi un blestem pe soartă şi de el va trebui să te scap. Sună-mă!

Tămăduitoarea Danusia

vrajitoarea Danusia 2

copyright vrajitoarea Danusia

Contact: 0742.176.421

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS