De Sânziene, celebra clarvăzătoare Mariela va conduce marele congres al vrăjitoarelor în Marea Britanie

În luna iunie, de Sânziene, când au loc are cele mai mari puternice dezlegări de cununie şi farmece, clarvăzătoarea Mariela vă aşteaptă să vă programaţi. Şi tot în această perioadă, a fost invitată să participe la un mare congres de vrăjitoare care se va efectua în Marea Britanie.

 

 

Celebra specialistă în astrologie, astrolog Mariela,clarvăzătoarea vedetelor şi oamenilor politici, vede ieşirea din criză, lumina şi speranţa dumneavoastră.

Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de impotenţă, băutură, dezleagă cununii, apropie iubiţii, aduce persoana iubită înapoi, vă scapă de stres, nervozitate şi face pentru frumuseţe.

copyright clarvazatoarea Mariela din Galati

copyright clarvazatoarea Mariela din Galati

 

 

Sunt leacuri ştiute doar de către ea aduse din Brazilia şi Maroc şi uleiuri menite numai de către doamna Mariela.
Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela ghiceşte în trei feluri: în cărţile de tarot, în zodii şi în Cartea Zodiilor.

Vor trebui spuse doar anul naşterii şi numele persoanei şi în felul acesta se poate afla trecutul, prezentul şi viitorul! Poate ghici în bobi pentru cei care au un examen, pentru cei care vor să reuşească un anumit lucru sau au o suferinţă şi trebuie să ştie repede care le este viitorul.

Doamna Mariela a fost testată de mari maeştrii şi premiată la saloanele de magie albă din Rusia, Maroc şi Marea Britanie. Având un glob mic de cristal de zi şi unul imens de noapte, clarvăzătoarea Mariela, cu harul ei vede în acestea persoana care vrea să vă facă rău.

Se meneşte anul de naştere, zodia şi numele pentru cei care nu se află la faţa locului sau sunt plecaţi în străinătate, sau peste ape. Se face un cerc de lumânări şi de flori în jurul globului şi în acea noapte se vede cine îi vrea răul şi dacă are farmece făcute. Se mai vede de ce nu-i merge bine şi ce se va întâmpla.
Globul mic este pentru persoanele care se află de faţă. Dacă persoana are un blestem mare, pune mâna pe glob şi acesta se luminează. Apoi se face un descântec cu tămâie, miere de albine şi ceară pentru ca omul să fie dezlegat.
Clarvăzătoarea Mariela are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de băutură, impotenţă, stres, nervozitate sau pentru frumuseţe.

Lucrează cu vrăjitoare din Maroc şi Marea Britanie. Are cabinete deschise în Brăila, Galaţi, Suceava!

Lucrează cu vrăjitoarea Maia din Marea Britanie.

 

Contact:0753.594.565

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu