Este foarte violent şi nu-l pot ierta

Sunt în cuplu de foarte mult timp. Am trăit rupturi foarte dureroase şi singurătatea aproape că m-a distrus. La început, totul mergea foarte bine, el era foarte afectuos, ne iubeam. Dar de la o vreme, s-a răcit total… Aproape că nu ne mai vorbim. Sufăr cumplit.

Este foarte violent şi nu-l pot ierta. S-a schimbat. Are altă femeie, care îl întărâtă împotriva mea? Unde dispare nopţile sau zile întregi? Precizez că-mi vorbea foarte des despre fosta lui iubită, un fotomodel, cu care mă compara. Mă jignea mă umilea, remarcile sale mă răneau adânc.

Am suferit mult din cauza lui. Şi totuşi, îl iubesc. Vom fi împreună? Va deveni oare soţul meu? Este jumătatea vieţii mele? Ce să fac pentru a-l calma? Vreau să fie din nou bărbatul pe care l-am cunoscut cândva, la început. Se va schimba? Problema este că atitudinea lui mă face să sufăr enorm. Am impresia că se joacă cu mine. Vă implor, ajutaţi-mă!

 

 

 

                                           Cosmina, Roma, Italia

 

 

copyright baba Ekaterina

copyright baba Ekaterina

La ritualul pe care l-am făcut pe fotografia voastră s-a arătat că este legat cu farmece puternice de o persoană feminină. Se poate dezlega, însă pentru asta trebuie să vii personal la mine ca să te ajut. Sună-mă însă înainte ca să stabilim o şedinţă de magie.

 

 

                                       Vrăjitoarea baba Ekaterina

 

 

 

 

Contact: 0720.920.862

Vizitaţi şi site-ul meu http://vrajitoarea-baba-ekaterina.ro/

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu