Iubita lui secretă mi-a făcut vrăji cu magie neagră ca să ne despartă

Bună, numele meu este Orianna. Nu am obiceiul să-mi expun viața și să vorbesc despre ce nu este în regulă. Dar cred că sfaturile dumneavoastră m-ar pu

Trăiesc foarte prost cu soțul meu și situația îmi frânge inima
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Ramona Toader din Austria și Italia
Mama mă exasperează și mi-a făcut vrăji ca să nu fiu cu el
Spread the love

Bună, numele meu este Orianna. Nu am obiceiul să-mi expun viața și să vorbesc despre ce nu este în regulă. Dar cred că sfaturile dumneavoastră m-ar putea ajuta.

Am 21 de ani și am o relație de 2 ani. Așa că sunt foarte tânără, Prietenul meu se comportă brutal și ciudat cu mine, a devenit distant încât  cu greu înțeleg unele dintre reacțiile sale.

Sunt foarte apropiată de prietenul meu, îl surprind, sunt fericită să îl văd lângă mine, mă gândesc mereu la lucruri care ne pot face fericiți. Dar am impresia că nu este fericit și că nu-i mai pasă de mine.

Cred că cea mai mare problemă a noastră este faptul că știm să stăm despărțiți după o ceartă zdravănă. Amândoi ne-am dat seama că așa nu poate funcționa acest cuplu și va trebui să facem repede ceva, orice.

Dar el a făcut multe lucruri care m-au rănit profund ți peste care nu pot trece. De exemplu, a plecat într-un weekend singură cu cea mai bună prietenă a mea, chiar dacă a trebuit să-i cer să nu o facă și multe alte lucruri mici, care s-au acumulat și mi-au creat un mare coșmar.

Știe să-și ceară scuze pentru weekend, dar nu este pregătită să depună eforturi să avem o relație normală, pentru că nu vrea să sacrifice libertatea lui când poate. Continuă să-mi spună că mă iubește, dar acum este sătul pentru că am făcut greșeala de a cere prea mult și de a-l învinovăți pentru lucruri în fiecare zi.

În acest moment, nu știu ce să fac, nu știu cum să merg mai departe. Dacă ar trebui sau nu să accept această relație. Nu-mi dau seama, am o mare problemă cu încrederea în sine (și eu sunt tânără) și deodată sunt foarte geloasă…. Nu știu ce să fac, mi-e frică să nu-l pierd și chiar mă tem că nu va fi fericit cu mine.

Nu știu dacă are vrăji și farmece făcute sau ceva de genul ăsta, care să-l împiedice să mă iubească cu adevărat. Cineva mi-a șoptit că prietena mea se ocupă cu magia neagră și că ea ar fi capul răutăților. Nu știu. Ce trebuie să fac? Ce mă sfătuiți? Vă cere ajutorul.

                                                                                                Orianna, Roma, Italia

vrajitoarea Cristina44

copyright vrajitoarea Cristina

Am deschis cărțile de tarot pe fotografia voastră și pe cea a amicei lui, adică așa-zisa prietenă a ta. De fapt, este o mare dușmancă și da, ți-a făcut vrăji cu magie neagră ca să rămână cu el. Vino la mine la un ritual de magie dar înainte, sună-mă pentru detalii.

                                                                                             Prezicătoarea Cristina

Contact : 0784.634.660

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS