M-a înșelat cu vărul meu

Iubita mea s-a încurcat cu vărul meu și m-a înșelat în urmă cu numai 3 săptămâni. Am aflat de trădarea ei printr-o minune și m-am supărat foc. Vă decl

Mulţumiri din Grecia și Satu Mare pentru vrăjitoarea Anastasia Venus
Am aflat cu stupoare că era încă îndrăgostit de fosta lui soție
Mulţumiri din Paris pentru vrăjitoarea Venus
Spread the love

Iubita mea s-a încurcat cu vărul meu și m-a înșelat în urmă cu numai 3 săptămâni. Am aflat de trădarea ei printr-o minune și m-am supărat foc. Vă declar că a fost un şoc enorm pentru mine!

Ne cunoaştem de foarte mult timp şi împărtăşeam cândva aceleşi idealuri, mă simţeam extrem de atras de ea şi iubeam amândoi filmul şi cultura, ne distram mult și chiar ne simțeam bine.

Iată însă cum ea a distrus o relație de peste trei ani, doar în câteva zile, fără jenă. Toate acestea au avut loc recent. Sunt în stare de șoc, traumatizat la maxim.

În capul meu se amestecă amintirile şi durerea, sunt bulversat total. Mai simt atât de multe lucruri pentru ea… Mă simt umilit, trădat și murdar. Oare i-a făcut cineva magie neagră ca să ne despartă atât de brutal? Este cu adevărat soarta mea? Ce va fi în continuare cu noi? I s-a făcut magie voodoo?

                                                                                             Sorin, Milano, Italia

 

 Din păcate, este chiar adevărul. Are vrăji făcute cu magia voodoo şi ea nu este soarta ta, deşi speri să rămâi cu ea, firește, deoarece o iubești enorm.

Dar dacă insişti să rămâi cu ea, putem face un ritual special de magie care să o determine să revină la tine. Tu decizi! Sună-mă pentru mai multe detalii!

                                                                                                     Tămăduitoarea Alisa

alisa 99

copyright Alisa

 Are cabinete în Brăila, Galaţi şi Suceava.

Contact:  0726.563.414

Vizitați și siteul meu: http://clarvazatoareaalisa.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS