M-a făcut să nu mai am încredere în bărbaţi

Am 29 de ani şi două fetiţe scumpe foc. După ce am divorţat, am început relaţia cu un alt bărbat, un fost prieten pe care îl iubeam enorm. Era opus total fostului meu soţ: nu bea, nu fuma, era tandru şi vesel. Un bărbat special. Încet, încet, am început să-mi revin şi să fac din nou planuri cu viaţa mea, să sper într-un viitor mai bun.

Dar recent, s-a petrecut ceva cu el şi mi-a spus pe un ton dur şi plin de autoritate:

– Nu te mai vreau. Tu nu mai reprezinţi nimic pentru mine. M-am săturat de tine, de voi şi de ifosele voastre, gata, am terminat-o definitiv, trebuie să accepţi!

A fost dur şi neprevăzut, m-a şocat de-a dreptul. Adevărul este că m-a luat prin surprindere decizia lui. M-am supărat şi am făcut o criză, chiar în faţa sa. Dar el a plecat val-vârtej şi dus a fost.

Vreau să spun că deşi îl iubesc, sentimentele mele au început să se transforme radical din cauza atitudinii sale răutăcioase şi absurde. Simt o puternică umilinţă morală, care mi-a sfâşiat inima parcă pe vecie. Cred că am pierdut timpul cu acest om neserios şi foarte profitor.

Mi-a provocat o depresie nervoasă, de care nu mai pot să scap, deşi am fost la doctori şi câteva vrăjitoare din Europa, dar fără vreun folos real pentru mine.

Mi-e rău, nu găsesc forţa de a mânca, plâng neîncetat, lucrez prost la serviciu şi nu am randament, practic sunt la zero cu moralul. Nu mă mai pot concentra. Mi-a dat peste cap viaţa! Parcă am intrat într-o spirală care mă trage într-o prăpastie adâncă şi fără fund în care cobor şi nu mă mai opresc o secundă….

Este o situaţie complicată, disperată, la care nu m-am gândit nici în visele mele cele mai tulburi. I-am pus multe întrebări asupra precedentei sale relaţii de dragoste, pentru a-l înţelege. Am vorbit mult şi am crezut că-l înţeleg. Dar am realizat că a fost un om dificil, suspicios şi secretos, care m-a lăsat cu buza umflată, cum se spune. Şi doream amândoi să ne recăsătorim… Chiar m-a cerut, la un moment dat, însă i-am cerut un timp de gândire.

Şi apoi într-o zi, a venit bomba. Am aflat şi cine s-a interpus între noi: fosta lui soţie. El s-a reîntors la această femeie, care l-a înşelat cu neruşinare cu toţi prietenii lui. A iertat-o şi mi-a întors spatele. Îl detest, urăsc bărbaţii.

De fapt, a fost permanent în contact cu această femeie şi m-a înşelat fără probleme. Iată povestea mea. Nu ştiu ce să fac. Îl urăsc mult şi cred că nu aş putea să-l iert vreodată. M-a părăsit…

Mă simt terminată, din păcate. Singura mea speranţă sunt fetele mele. Pentru ele lupt. Sunt pierdută. Nu mai am încredere în nimeni, din păcate. Această relaţie ciudată mi-a complicat existenţa. Sufăr mult. Viaţa este dificilă. Credeţi că el mi-a făcut farmece? sau altcineva? ce să fac ca să-mi fie bine? numai tu mă poţi ajuta, vrăjitoare Claudia, regina magiei albe, căci am auzit că faci multe fapte bune şi ajuţienorm oamenii.

 

 

                                                    Helggara, Copenhaga, Danemarca

 

 

copyright vrajitoarea Claudia

 

 

 

Am dat în cărţile mele de tarot şi am văzut că situaţa ta este gravă cu adevărat. Da, o femeie din anturajul tău ţi-a făcut farmece puternice cu magia voodoo şi ai nevoie de ritualuri de magie care să le alunge definitiv. Trebuie neapărat să vii la mine însă pentru a te scăpa de ele.

 

 

 

                                                                                Vrăjitoarea Claudia

 

 

 

Contact: 0762.773.001,  0727.197.079

 

Vizitaţi şi   www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi  www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi  www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu