Mama lui mă urăște iar eu vreau ca să mă împreunezi pentru a fi cu el

Sunt o femeie de 46 de ani și am o relație cu un bărbat de aceeași vârstă. Ne înțelegem foarte bine în multe puncte și împărtășim aceleași valori. Pen

Mulţumiri foarte noi din republica Moldova și Liechtenstein pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri foarte noi din Germania pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri foarte noi din Baia Mare și Berlin pentru cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana
Spread the love

Sunt o femeie de 46 de ani și am o relație cu un bărbat de aceeași vârstă. Ne înțelegem foarte bine în multe puncte și împărtășim aceleași valori. Pentru amândoi, ni s-a părut evident.

Cu cât ne descoperim mai mult, cu atât ne îndrăgostim mai mult. Dar acum, de partea mea există o problemă care mă împiedică să mă dezvolt pe deplin în relație: mama lui, care mă tachinează non stop, ba chiar mă amenință voalat. Nu știu ce vrea și ce i-am făcut dar văd clar că nu mă suportă.

Din start, m-a întrebat dacă are ceva împotriva mea, căci s-a uitat dur, parcă gata să sară la bătaie. Am decis, de comun acord cu el, să rămânem  prieteni, o vreme. La câteva luni după ce ne-am cunoscut, ea s-a îmbolnăvit grav (cancer rar) cu care a luptat aproape 2 ani, iar în acest timp prietenul meu a fost alături de mama lui și au vorbit mult împreună.

Mai mult, ei instauraseră un mic ritual de mesaje pentru a se saluta dimineața și pentru a-și ura noapte bună seara. I-am explicat că este foarte incomod pentru mine să fiu evitată, să se ascundă de mine sau ceva de acest fel. Mi-a explicat că a înțeles cum mă simt.

Totul a mers foarte bine și chiar mi s-a părut că această femeie aînceput să fie foarte drăguță cu mine în urma acelei discuții cu fiul ei. Problema este că încă nu sunt liniștită pentru că, de îndată ce nu mai sunt cu el, ei vorbesc regulat, iar ritualul lor de dimineață și de seară încă pare relevant. Nu înțeleg de ce în măsura în care am intrat în viața lui. Se ascunde, este tare secretos cu mine și uneori mă ignoră total, deși sunt alături de acest om.

El însuși îmi spune că acum eu sunt prioritatea lui și că face diferența între viața lui și relația cu mama lui, care mă deranjează enorm. Ce crezi ? Am dreptate să-mi fac griji? Sau sunt prea suspicioasă pentru a vedea lucrurile rațional? Are pe alta și mama lui îmi ascunde relația?

Vreau să cred că vom putea rămâne împreună într-o bună zi. Ne poți împreuna? Este jumătatea mea sau nu?

                                                                                    Edwina, Barcelona, Spania

vrajitoarea Morgana in interviu

Copyright Segra Media

La deschiderea cărților de tarot și în urma unui ritual simplu făcut pe fotografia voastră am constatat că el este jumătatea ta, te iubește dar în felul lui. Eu zic că nu vei putea fi cu acest bărbat atât timp cât trăiește mama lui.

Se opune categoric acestei relații și te urăște, ai intuit bine.Vino să începeme lucrarea!

                                                                                                  Vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS