Mama mă exasperează și mi-a făcut vrăji ca să nu fiu cu el

Cu problemele mele de sănătate în acest moment, totul mă enervează, nu mă simt sprijinită, îmi reapar amintirile din copilărie, cred. Azi dimineață am

Mulţumiri noi primite de la clienți din Cluj Napoca și Anglia pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Maria din Craiova primite din Anglia și din toată lumea
Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Ramona din Satu Mare și Londra
Spread the love

Cu problemele mele de sănătate în acest moment, totul mă enervează, nu mă simt sprijinită, îmi reapar amintirile din copilărie, cred. Azi dimineață am sunat-o pe mama să aflu. Ea a călătorit 800 km și și-a luat 15 zile libere pentru a-mi întreține sora care avea peritonită.

Mă face geloasă, pentru că nu a venit niciodată să mă vadă în timpul problemelor mele de sănătate. Sora mea a avut mereu favorurile ei, spune că seamănă cu ea, inteligentă, puternică, curajoasă, cu caracter… Mulțumesc dar eu sunt altfel, din fericire!

Am decis să-i spun o dată despre boala mea gravă. Mi-a minimizat grijile, și-a bătut joc de suferințele mele zicând că mă prefac. Mi-a spus că nu știe care e treaba mea, dar nu era nimic grav, că o mică operație cu laser mă ​​va vindeca așa, plus că nu va mai fi nevoită să port ochelari. Îmi dădea impresia că sunt cobai și că nu mă plăcea.

Ea știe că o iubesc foarte mult pe bunica mea și mă informează pe parcursul discuțiilor noastre că starea ei s-a înrăutățit că sigur nu o va mai duce pentru mult timp „pentru că nu vrea să lupte, pentru că nu a fost niciodată foarte curajoasă.”

„În plus, e un lucru bun pentru că ea are doar o pensie de 100 de euro, ne-am fi chinuit să plătim la o casă de bătrâni.” Îi reamintesc că a crescut în continuare 9 copii, sprijinindu-l pe bunicul care a fost cauza absenței ei de la serviciu pentru că nu a lăsat-o niciodată. M-a înfuriat, urăsc acea parte din ea care este de partea oamenilor doar atunci când o face să se simtă mai bine sau când îi câștigă banii. Nu înțeleg de ce continui să sper că într-o zi poate avea mai multă considerație la mine. Știu că nu va recunoaște niciodată că preferă surorile mele.

În zilele următoare, m-am simțit foarte prost. Dar nu din cauza bolii mele… Am apelat la doamna vrăjitoare Ramona Toader și nu mică mi-a fost surpriza când am aflat că aveam cununiile legate de o femeie din anturajul meu, rea și răzbunătoare.

M-am tot gândit cine putea fi? Am început să le tatonez repede pe cele în vârstă din anturajul meu. Cine dorea ca eu să nu mă căsătoresc? O anunțasem pe mama, la penultima noastră întrevedere, că mi-am găsit jumătatea, un băiat din copilărie dar pe care ea îl ura de moarte, deși nu știu de ce.

Am făcut legătura involuntar cu ceea ce aflasem și acum știu, e mi-a făcut răul cu magie neagră numai ca să nu-l iau pe acel băiat nevinovat. I-am spus precis ceea ce nu știam exact, ce-i drept iar ea a recunoscut cvu zâmbetul pe buze, unul sfidător, de cuceritoare. M-a lăsat mască. De atunci nu am mai văzut-o și nici nu-mi mai doresc.

Mulțumesc enorm doamnă Ramona pentru efortul dumneavoastră magic de a elimina vrăjile făcute de mama mea și de a mă împreuna cu cel pe care îl iubesc enorm.

                                                                                                 Suzana, Londra, Anglia

Contact:

 +40.726.563.414

vrajitoarea Ramona Toader666

copyright vrajitoarea Ramona Toader

Vizitați și siteul meu: http://www.vrajitoarea-ramona.com

 

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS