Mi-a spus că vrea să mă lase pentru că nu mai are niciun sentiment pentru mine

Am mari probleme în cuplu. Soţul meu vrea să mă părăsească. Suntem împreună de 4 ani şi căsătoriţi de aproape 2 ani. Avem o fetiţă. Mi-a spus că vrea să mă lase pentru că nu mai are niciun sentiment pentru mine, că nu are nimic să-mi reproşeze, că m-a iubit enorm dar că acum această dragoste mare a sa s-a stins, că nu mă mai vrea.

După multe certuri şi plânsete, am pus cărţile pe faţă, am încercat să-l conving, am reuşit să obţin un răgaz din partea sa însă nu s-a întâmplat nimic, s-a răzgândit imediat.

Nu l-am înţeles deloc. Toate explicaţiile lui mi s-au părut puerile şi fără substanţă. Cred totuşi că pot să-l fac să renasc dorinţa pentru mine, am multe idei în acest sens, însă am nevoie şi de ajutor. De aceea ţi-am scris, doamnă Larisa. Sexualitatea noastră a căzut în rutină. Va fi din nou îndrăgostit de mine? Am să-l pierd definitiv sau nu? Vă rog să mă ajutaţi, acum am nevoie mai mult de cât oricând.

 

                                                                                Bella Monica, Roma, Italia

 

 

copyright Larisa

 

La deschiderea cărţilor de tarot mi s-a arătat că el are pe altcineva, o femeie la care ţine mult, de ceva vreme. Din păcate, cred sincer că eforturile tale vor fi inutile, deoarece acest bărbat nu te mai iubeşte şi pare hotărât de a termina căsnicia cu tine.

Totuşi, dacă vrei, sună-mă ca să vedem ce putem face mai bine pentru a putea să vă împăcaţi, după cum speri.  

 

                                                                                                     Vrăjitoarea Larisa 

 

  Contact: 0765.916.843

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu