Misterul Sfinxului şi Atlantidei – o descoperire păstrată secret?

"În ţara Egiptului, într-un loc în care se intră de la laba dreapta a Sfinxului se găseşte camera arhivelor umanităţii. Aceste arhive sunt de la încep

Martin Luther King despre duşmani şi prieteni
Syrus despre prosperitate şi restrişte
Proverb chinezesc desprea a învăţa să vorbim şi să tăcem
Spread the love

“În ţara Egiptului, într-un loc în care se intră de la laba dreapta a Sfinxului se găseşte camera arhivelor umanităţii. Aceste arhive sunt de la începutul momentul în care spiritul a luat formă şi a început să coboare pe acest pământ. Acestea includ istoria tuturor naţiunilor de pe pământ, povestea distrugerii finale a Atlantidei, şi istoria construcţiei piramidei de iniţiere, cu nume de persoane, locuri, cu datele şi orele când aceste arhive vor fi deschise din nou …
Căci, înainte de schimbarea epocii (“înainte de schimbarea epocii” = înainte de trecerea la Era Vărsătorului), adevărul va fi revelat. Veţi găsi aceste documente. Dar nu putem intra în camerele subterane, pornind de la laba dreapta a Sfinxului, decât atunci când timpul va ajunge la capăt şi când schimbările se vor realiza în această fază a existenţei umane. “

Edgar Cayce – 1933

Din iulie 2002, s-a construit un zid în jurul platoului piramidelor de la Gizeh. Gărzi înarmate supraveghează zona şi conduc turiştii directe către site-urile atent selecţionate de către autorităţi.Muncitorii lucrează aici 24/24 cu cea mai mare discreţie.
Zidul dispune de fundaţii îngropate şi consolidate prin bare de oţel de 10 cm grosime. Acesta se ridică la o înălţime de 4 până la 7 metri aproximativ 8 kilometri pătraţi şi o mila de piramide. Uimitor este faptul că acest zid include, de asemenea, case care au fost strămutate şi cimitirul arab. Cercetătorul Jim Hurtak chiar a declarat că coridoarele, mormintele şi tunelurile neexplorate se situau în această zonă.

 

Sursă foto: Wikipedia

Sursă foto: Wikipedia

Este într-adevăr vorba de a proteja locurile arheologice de terorişti sau de a pune la adăpost viitoarele descoperiri din aceste tuneluri încă neexplorate?

Potrivit unor zvonuri, în 2001, a fost descoprită o cameră secretă în apropiere de labele Sfinxului, dar ar fi fost clasificată (şi este încă) top secret sub presiune CIA. Cu toate acestea, un alt medium, Monique Mathieu, a declarat în 2000 că un nou craniu de cristal era pe cale de a fi descoperit în Egipt, şi că el va releva lumii cunoştinţele vaste dobândite de civilizaţii uitate.

Un studiu realizat de John West a ajuns la concluzia că corpul Sfinxului a fost iniţial cel al unui leu sculptat cu 10500 ani în urmă.

Sursă foto: Wikipedia

Sursă foto: Wikipedia

Este orientat spre punctul echinocţiului atunci când soarele răsare pe 21 martie. Acum 10500 ani, soarele a răsărit în constelaţia Leului, la echinocţiul de primăvară. În opinia lui, Faraon a dorit mult mai târziu ca capul acestuia să semene cu imaginea lui (ceea ce ar fi la originea disproporţia actuală a monumentului). După urmele de eroziune încă vizibile, Sfinxul ar fi suferit, de asemenea, din cauza inundaţiilor din urmă cu 10500 ani (unii geologi susţin însă că eroziunea semnificativă a corpului ar veni de la faptul că acesta este sculptat într-un strat de calcar mult mai friabil decât cel care constituie capul. Acest argument nu explică, totuşi, disproporţia evidentă dintre cap şi corp!).
Acelaşi potop care a înghiţit Atlantida (data la care, de asemenea, Platon a vorbit despre dispariţia acestui continent). În 1933, Edgar Cayce (“The Mysteries of Atlantis Revisited”) a avut o viziune de medium a site-ului de la Gizeh. Potrivit lui, în apropierea Sfinxul, o cameră de arhivă secretă conţinea întreaga istorie a omenirii. El a adăugat că un supravietuitor colonie scăpată dinAtlantida, a construit în Egipt bazele unei noi civilizaţii, cu ajutorul unei alte civilizaţii venite din Orion.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS