Mulţumiri din America pentru faimoasa vrăjitoare Morgana, regina magiei neagre din România

Fostul meu prieten m-a lăsat fără a putea să-mi dea o explicație clară. Când am încercat să am o întâlnire pentru a vorbi față în față, sau chiar să v

Doamna Irina Ioana mi-a adus iubitul înapoi
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Ramona din Irlanda și Timișoara
Soțul m-a înșelat cu nora mea
Spread the love

Fostul meu prieten m-a lăsat fără a putea să-mi dea o explicație clară. Când am încercat să am o întâlnire pentru a vorbi față în față, sau chiar să vorbim din nou la telefon, a găsit o modalitate de a se eschiva, preferând SMS-uri. Mă evita, ca un laș. Dar am observat că mă ține printre prietenii lui de pe Facebook și chiar continuă să dea “Like” la ceea ce public. Curând, am aflat că noua lui iubită i-a făcut farmece și vrăji ca să-l țină legat de ea și să mi-l fure definitiv. Am apelat la vrăjitoarea Morgana, foarte disperată, iar ea m-a rezolvat după numai 2 ședințe de magie. Mersi mult, mult.

                                                                                             Sara, Cleveland, SUA

 

El a fost de acord rapid cu membrii familiei sale pe care nu i-a văzut de peste 3 ani. Și mai ales cu unul dintre verii lui, care mă ura de moarte, după ce i-am refuzat avansurile amoroase tot mai insistente. M-a părăsit așadar fără regrete și s-a încurcat chiar cu prietena vărului său cel rău și egoist.

Este adevărat că am fost un pic geloasă și dură cu el, dar nu-mi pare rău. El le-a dat atât de multă atenție… Au existat tensiuni uriașe între noi și mă așteptam să mă lase baltă, da. S-a îndepărtat de mine fără remușcări, recunosc. Am fost într-adevăr geloasă și totuși, nu doream să mă despart definitiv de el. Comportamentul lui complet deplasat mi-a lăsat un gust amar însă mi-am călcat pe suflet și am apelat la celebra vrăjitoare Morgana, regina Magiei Negre din România ca să rezolve problema mea.

Am aflat cu stupoare că aveam cununiile legate și el, argintul viu în corp, dar și farmece puternice făcute cu magia voodoo de o vrăjitoare din Haiti. Doamna Morgana a avut de luptat cu entitățile astrale și în timpul ritualurilor de magie la care am participat personal, am văzut conflicte greu de descris, forțe teribile, demoni din altă lume. Dar gata, a avut succes pe toate planurile și-i mulțumesc deplin, căci merită de o mie de ori. Bravo!

                                                                                                Viviana, Las Vegas, SUA

 

Contact: 0760.149917

 

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS