Mulţumiri din Europa adresate tămăduitoarei Danusia din Galaţi

Am avut de făcut o alegere dificilă. Pasiunea mea pentru soţ dispăruse pentru că era alcoolic, afemeiat şi ne distrugea total. Din acest motiv l-am şi lăsat baltă! Numai că-l iubeam destul şi fiicele mele au insistat să fim împreună, cu orice preţ. Doamna tămăduitoare Danusia  din Galaţi l-a debarasat de acest viciu teribil al alcoolismului şi acum sunt extrem de fericită cu el.

 

                                                                 Emanuella, Augsburg, Germania

 

 

Soţul parcă se afla zilnic într-o stare vegetativă, era bolnav cu argintul viu. Dar mă deranja că avea putere să mă mintă, după ce aflasem că umbla după fuste însă el nega cu neruşinare. Admit că am comis o eroare cu el. Doamna tămăduitoare Danusia  din Galaţi l-a scăpat de argintul viu şi de viciul femeilor, de patima mistuitoare pentru femeile de condiţie uşoară care ne-au distrus sistematic. Bărbatul meu şi-a revenit şi suntem fericiţi, pot să spun.

 

                                                               Isabelle, Paris, Franţa

 

La un moment dat, iubita mea nestatornică a luat decizia finală de a-mi spune la revedere şi dusă a fost. Am plâns mult şi mă simţeam tare prost. Nefericit, am apelat cu noroc la doamna tămăduitoare Danusia  din Galaţi, pentru a o determina pe iubita mea să revină.

După câteva şedinţe de magie, din fericire, aceasta a izbutit minunea şi-i sunt foarte recunoscător, credeţi-mă, căci merită din plin. O recomand cu căldură tuturor!

 

                                                                          Edmund, Londra, Anglia

 

 

 

copyright tămăduitoarea Danusia

 

Contact: 0742.703.100

 

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu