Nu pot comunica cu el și mă distruge psihic

Bună, dragă vrăjitoare Morgana! Nu am de gând să-ți scriu totul pentru că poate dura mult, dar iată, sunt puțin pierdută. Sunt cu cineva de aproape

Trăiesc un iad în casă datorită tatălui meu vitreg
Căsnicia mea s-a deteriorat treptat și s-a destrămat din cauza vrăjilor unei dușmance
Mulțumiri din Cehia și Anglia pentru vrăjitoarea Margareta
Spread the love

Bună, dragă vrăjitoare Morgana!

Nu am de gând să-ți scriu totul pentru că poate dura mult, dar iată, sunt puțin pierdută. Sunt cu cineva de aproape 7 ani. Și în 7 ani, nimic nu s-a schimbat. Fără locuință, fără muncă pentru el în 7 ani.

A încercat multe locuri de muncă ciudate din partea mea, dar de fiecare dată nu a dus la nimic bun, durabil, de perspectivă. Îmi dau seama de asta pentru că am senzația că viața mea stagnează. Și am senzația că el nu mă susține. Degeaba i-am spus că ar fi bine dacă își găsește un loc de muncă, că putem lua un apartament, să mergem mai departe, să nu facem totul singuri ci împreună .. nu, nu se întâmplă nimic. Cu excepția faptului că acum aproape un an, mi-am dat seama că el poate discuta deschis cu mine doar prin sms.

Când sunt alături de el și încerc să am o discuție despre ceva grav, se enervează sspunând „da da”, dar prin sms răspunde sincer și așa cum ar trebui să fie. Este trist și nu-mi pot imagina să-mi fac viața cu o persoană care va trăi 24 de ore pe zi cu mine și cu care va fi imposibil să purtăm o discuție! Să comunicăm! Nu pot comunica cu el și mă distruge psihic!

Mă simt singură, incerc sa vorbesc despre muncă, el nu răspunde, incerc să vorbesc despre speranțele comune și nu răspunde. Tace ca un laș!

Mama mea a suferit de cancer, iar el nici măcar nu a vrut să audă amănunte despre boala ei sau să-i pese cum mă simt. Când nu sunt cu el, este adorabil la telefon, când suntem împreună este ciudat rău, morocănos, uneori rău, dur.

Chiar nu mai înțelege nimic la el deoarece, uneori, este drăguț și îmi spun că în cele din urmă totul se va rezolva, apoi alteori, când este dur cu mine sau indiferent, vreau doar să plece. Un ultim detaliu, nu mai avem nimic de cuplu. Gata cu gingășia, fără mâinile ținute, fără sărutări sau orice altceva. Nimic. Și chiar dacă ar rezolva problemele legate de sexualitate, nu-l mai vreau.

Mă afectează purtarea lui față de mine și mă cunosc bine, desigur. Știu că am ajuns la capăt și cauza este pierdută. Cu excepția faptului că de fiecare dată când ameninț că plec, ori râde dacă sunt în fața lui, sau începe să plângă la telefon într-un mod lamentabil și deloc înduioșător, aș zice.

Deci, dacă sunt în fața lui, râde de mine și mă împiedică să plec (fără logică), dacă îi spun așa, începe să șantajeze. Am doar impresia că îi trebuie doar o prezență. Nu de la un cuplu, nu de la o prietenă, nu de la mine, doar o prezență. Pur și simplu, nu știu ce să mai fac cu acest om, dar spune că vreau să se termine acest coșmar cotidian … Mă întreb de mai bine de un an, în timp ce familia mea îmi spune: „Opriți-vă aici, putem vedea că nu merge bine. “

Mă întreb totuși dacă s-a băgat cineva între noi și dacă nu cumva are farmece sau vrăji, mai știi, de are acest comportament aberant și de neînțeles pentru mine, Ce să fac? Ce? Ajutor, doamnă Morgana!

                                                                                                     Carmina, Roma, Italia

vrăjitoarea Morgana 99

Copyright Segra Media

Am făcut un ritual ca să văd ce se petrece cu el și pot să afirm că are pe cineva, o tipă care i-a făcut vrăji ca să termine cu relația voastră. Deși te iubește, este sub imperiul acestor vrăji și farmece care l-au transformat esențaial. Dacă vrei, putem începe o lucrare ca să alung acest rău din jurul lui, dar mai am nevoie de obiecte de-ale lui și de tine, la un ritual de magie.

                                                                                                    Vrăjitoarea Morgana

Contact:

 0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.strega-vrajitoare.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania-israel.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS