Până la urmă, l-am înșelat tocmai cu prietenul lui

Sunt de 7 ani cu soţul meu şi abia acum l-am înşelat, dar merita pentru că s-a purtat urât cu mine în ultimii 2 ani. Avem un băiețel de 10 luni, pe ca

Mulţumiri noi vrăjitoarei Florica
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Venus de magie neagră primite din Peru și Italia
Trăiesc un iad în casă datorită tatălui meu vitreg
Spread the love

Sunt de 7 ani cu soţul meu şi abia acum l-am înşelat, dar merita pentru că s-a purtat urât cu mine în ultimii 2 ani. Avem un băiețel de 10 luni, pe care o iubesc. Da, recunosc, am simţit recent o sensibilitate mărită din cauza unui prieten de-al lui, care nu m-a lăsat în pace şi mi-a tot făcut avansuri amoroase.

Până la urmă, i-am cedat prietenului lui și uite că mi-am înșelat soțul chiar cu acest om insistent. Nu ştiu de ce mi-am înşelat soţul, pentru că sincer vă spun, îl iubesc mult. Nu ştiu ce să fac dacă cumva va afla. Mi-e teamă puțin deoarece este violent tare…  da, accept, îmi este tare frică, pentru că este un om răzbunător. Oare acel bărbat, care s-a ţinut de mine scai, mi-a făcut farmece sau vrăji sau ceva rău prin magie voodoo?

                                                                                               Kitty, Londra, Anglia

 

clarvazatoarea Diana 1a

copyright clarvazatoarea Diana

La deschiderea zodiei de tarot pe soartă s-a arătat că da, ai farmece făcute. Cu siguranţă că ele vin din partea amantului tău, căci este vorba despre cineva masculin din anturaj. De aceea trebuie să vii personal la mine, dacă poți, însă înainte te rog să mă suni pentru mai multe detalii.

                                                                                         Clarvăzătoarea Diana Gheorghe

 Telefoane: 0767.315.877, 0751.888.827

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS