Prezicătoarea Yanka

Destinul este o necunoscută în ecuația vieții, în care nu știm ce ne rezervă. Cu toate acestea, ne dorim să fim fericiți, iubiți, sănătoși și plini de

Mulțumiri de pe glob pentru vrăjitoarea Elena Minodora
Mulţumiri din America și Europa pentru adevărata tămăduitoare Diana
Mulţumiri primite de tămăduitoarea Aurica din America

Destinul este o necunoscută în ecuația vieții, în care nu știm ce ne rezervă. Cu toate acestea, ne dorim să fim fericiți, iubiți, sănătoși și plini de noroc.

De multe ori ne întrebăm ce trebuie să facem pentru ca destinul să ne aducă viața mult visată și să rămână acel Univers frumos, benefic. Prezicătoarea și tămăduitoarea Yanka, este cea mai tânără tămăduitoare care a participat la „The Witch Congress” (organizat în America), având atunci doar 12 ani!

Crescând, puterile dânsei s-au mărit, acum putând să rezolve orice problemă și de la distanță, telefonic. Prezicătoarea și tămăduitoarea Yanka deține mijloacele prin care poate să vă împlinească aceste dorințe și alungă orice piedică, ajutată fiind de harul divin înzestrată de Dumnezeu: darul magiei albe!Har prin care poate aduce binele în casele și viețile voastre.

Aceste mijloace sunt practicate încă de la începutul timpurilor. Cu ajutorul Cărții Sfinte și al Oracolului de Tarot viu s.a.m.d!

Odată descoperită problema, trece imediat la rezolvarea acesteia din profunzimea cauzei. Pe lângă toate acestea, se ocupă cu lucrări/descântece pentru spor, readucerea fericirii și liniștii în viață, descântece de dragoste, împreunarea iubiților, aprinderea iubirii în inima celui dorit, talismane aducătoare de noroc, oficiază rugăciuni închinate Domnului spre binecuvântarea ritualurilor făcute clienților dânsei!

Deține rețeta celor mai puternice licori făcute din plante și buruieni, aduse din Țara Sfântă, talismane binecuvântate la cele mai mari și vizitate mănăstari și biserici din țară și Ierusalim, săvârșind descântece învățate de la bunica ei, vechi de mii de ani!

La „The Witch Congress „, prezicătoarea și tămăduitoarea Yanka a fost abordată de vraci de origine braziliană, uimiți de capacitatea și harul ei, le-am împărtășit diferit descântece, ritualuri și licori benefice. „Puterea mea nu s-a oprit aici!”

A devenit cunoscută de oamenii de pretutindeni prin puterea cuvântului transmis de către cei cărora le-a schimbat soarta, înlăturând farmecele și blestemele aruncate asupra lor, a vindecat oameni de alcoolism, depresie, a reunit familii care s-au destrămat și a adus dragostea în viața oamenilor nefericiți.

Este cunoscută pentru eficiența muncii sale, a sufletului curat, bunătății de care dă dovadă ajutând orice persoană care o contactează, răbdării și indulgenței sale și a multor cazuri rezolvate de-a lungul timpului!

„Sunt trimisă pe Pământ pentru a-i ajuta pe cei fără de speranță. Pe bogat și pe sărac, pe omul bun și pe cel rău. Sunt aici ca să vă vindec sufletele!”

Contact: 0744.458.713 

prezicatoarea Yanka si maria Campina

copyright prezicatoarea Yanka

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe  http://www.vrajitoare-witches.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe  http://international-witches.com

(Visited 22 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS