Regina magiei albe Maria Câmpina este cea mai iubită și promovată de televiziunile din întreaga lume

Nu este un secret că regina magiei albe din România, Maria Câmpina, este cea mai iubită și promovată vrăjitoare de la noi de către televiziunile din

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele cele mai experimentate și serioase sunt pe www.vrajitoarero.com
Viața mea s-a rezolvat după ritualurile de magie făcute de vrăjitoarea Venus
Unica regină a vrăjitoarelor din țară Maria Câmpina rezolvă în luna martie toate problemele pe care le aveți
Spread the love

Nu este un secret că regina magiei albe din România, Maria Câmpina, este cea mai iubită și promovată vrăjitoare de la noi de către televiziunile din întreaga lume.

Copyright Segra Media București 1
Copyright Segra Media București

Dar nu întâmplător! Doamna Maria a fost ani la rând sfătuitorul magic al familiei Ceaușescu. Elena Ceaușescu, în special, era foarte interesată de sfaturile i și o consulta săptămânal cu privire la secretele ei, la viitor, la problemele din familie și din societate etc.

Regina magiei albe Maria Câmpina
Copyright Segra Media

Iată de ce doamna Maria Câmpina este astăzi vânată de către marile televiziuni din lume care țin să-i ia neapărat interviu, să facă emisiuni cu ea și să afle ceva nou, cumva, senzațional, cum este și normal.

Regina magiei albe Maria Câmpina 99
Copyright Segra Media

Doamna Maria Câmpina a dat interviuri la prestigioasele BBC și CNN, dar și la televiziuni din Europa de Est, cum ar fi cele din Ucraina, Bulgaria și Federația Rusă, care pare să aibă o slăbiciune pentru regina vrăjitoarelor de la noi, Maria Câmpina.

Regina magiei albe Maria Câmpina 77
Copyright Segra Media

În cadrul proiectelor pe care siteul www.vrajitoarero.com le are cu televiziunile din Moscova, doamna Maria Câmpina a beneficiat și a dat interviu, a făcut ritualuri, i-a încântat pe jurnaliștii ruși. Nu singură, ci împreună cu școala de magie pe care a creat-o în jurul său, unde s-au afirmat foarte multe vrăjitoare din numeroasa sa familie. Este un fapt pozitiv, de apreciat.

Regina magiei albe Maria Câmpina 11
Copyright Segra Media

De fiecare dată când vorbim cu jurnaliștii ruși pentru proiectele noastre comune, aflate în desfășurare, de pildă, ca un leit motiv, ne întreabă mereu: Ce face doamna Maria Câmpina? Putem să-i luăm interviu? etc.

DSCN0081
Copyright Segra Media București

Este dovada talentului ei, desigur, care a depășit de foarte mult timp granițele țării noastre și care aduce mândrie pentru magia din România. Regina este una singură, toți jurnaliștii străini sunt convinși: Maria Câmpina. Este unică!

                                                                                                         Marian Deaconu

COMMENTS