Regina magiei albe Maria Câmpina și fiicele sale fac ritualuri de magie puternice pentru a fi pace în Europa

Regina magiei albe din România, doamna Maria Câmpina, s-a decis să ajute cu puterea sa fenomenală în domeniul magie țara noastră și, mai ales, să lupt

Misterioasa Antarctica
Cea mai puternică vrăjitoare din România și Europa – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri noi din Ardeal și Grecia
Arnold Paole, cazul vampirului din Serbia
Spread the love

Regina magiei albe din România, doamna Maria Câmpina, s-a decis să ajute cu puterea sa fenomenală în domeniul magie țara noastră și, mai ales, să lupte prin mijloace specifice pentru pace, aceste fiind un demers clar împotriva războiului.

Regina magiei albe Maria Câmpina 11

Copyright Segra Media

Impresionată de teroarea militară care s-a dezlănțuit recent în țara vecină Ucraina, regina Maria Câmpina, împreună cu cele 6 fiice ale sale și cu alte tămăduitoare pe care le-a ales cu grijă, a început o serie de rugăciuni și ritualuri de magie în scopul protecției României, a încetării războiului nemilos care se duce de către Federația Rusă la granițele țării noastre și pentru salvarea refugiaților din ghearele morții.

Impresionată profund de nenorocirile care s-au abătut peste Ucraina, doamna Maria Câmpina împreună cu fiicele ei s-au pus esențial în slujba păcii, a binelui și umanității, ca de obicei.

Este un gest semnificativ, mai ales în aceste momente de mare cumpănă pentru toți oamenii. Credința sa nestrămutată este că până la urmă, binele va învinge și că se va evita un război sângeros. Doamne ajută!

Contact Regina magiei albe Maria Câmpina:

0723.899.909

COMMENTS