Regina magiei negre din România Morgana face ritualuri de protecție pentru țară și ca să nu se declanșeze războiul în Ucraina

Situația extrem de tensionată pe care o trăim în această perioadă tulbure, în care omenirea este amenințată de un eventual război între Rusia și Ucrai

Celebra vrăjitoare de magie neagră Venus a filmat cu jurnaliștii ruși de la TVC Moscova
Mulţumiri din Federația Rusă și Uniunea Europeană pentru clarvăzătoarea Elisabeta
Mulţumiri pentru vrăjitoarea şi clarvăzătoarea Elena Minodora primite din Federația Rusă și Spania
Spread the love

Situația extrem de tensionată pe care o trăim în această perioadă tulbure, în care omenirea este amenințată de un eventual război între Rusia și Ucraina, dar care s-ar putea extinde și între Rusia și NATO, a determinat-o pe Morgana, regina magiei negre din România, să scționeze.

DSCN2190

Copyright Segra Media București

Scopul ei este de a proteja România prin ritualuri foarte puternice de magie. Totodată, o altă serie de ritualuri specifice au menirea de a împiedica declanșarea războiului dintre țara vecină Ucraina și Federația Rusă.

DSCN2194

Copyright Segra Media București

Ea lucrează cu entitățile astrale și vrea să-l determine pe președintele Vladimir Putin să nu înceapă infernul! Acest demers este extrem de valoros și are o cauză comună pentru noi toți! Salutăm dimensiunea umanistă a vrăjitoarei Morgana ți faptul că se gândește, în aceste momente critice, la binele tuturor.

Trupele rusești care amenință la granița Ucraiana cu invazia pot fi blocate și astral, spune ea iar munca depusă de Morgana este asiduă.  Dincolo de ritualuri, împreună cu vrăjitoarele Vanessa, prințesa magiei negre și cu vrăjitoarea Anastasia Venus, fac rugăciuni zi de zi ca să alunge forțele negative care au pus stăânire pe mințile unor conducători, zic ele.

vrajitoarea Vanessa 7771

copyright vrajitoarea Vanessa

Răul este peste tot și adesea, poate lua diferite forme! Vrăjitoarea Morgana este convinsă că prin activitatea ei cu scop umanitar poate împiedica o mare catastrofă care paște omenirea.

Contacte:

Vrăjitoarea Morgana:

0760.149.917

Vrăjitoarea Anastasia Venus:

0744.218.933, 0764.106.694

 Vrăjitoarea Vanessa:

0723.620.692

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS