Renata m-a înnebunit cu capriciile ei excentrice

Renata mi-a trimis foarte multe sms-uri, m-a înnebunit cu capriciile ei excentrice în fiecare săptămână dar în weekenduri nu ne puteam vedea deoarec

Vrăjitoarea Florica de magie neagră
Vrăjitoarele Venus și Brățara, cele mai căutate și eficiente din România
Mulţumiri din America pentru Regina Magiei Albe Maria Câmpina

Renata mi-a trimis foarte multe sms-uri, m-a înnebunit cu capriciile ei excentrice în fiecare săptămână dar în weekenduri nu ne puteam vedea deoarece, după cum am aflat de la un prieten, se vedea pe ascuns cu un vecin de care s-a amorezat lulea, din păcate.


Şi uite aşa m-a făcut să sufăr şi să mă cert cu ea. Am încercat să o uit însă nu am putut! O vedeam mereu în vis ca pe o minune, ca ființa care credeam și speram neapărat să fie a mea, cu orice preț.
Recent, Renata a revenit la mine ca să-mi spună că ar prefera să nu mai vorbim, că-i este frică să nu mă dezamăgească pentru că sunt un băiat „special”, cu care s-a înţeles bine sentimental şi în domeniul dragostei, chipurile.
Apoi, a dispărut ca prin farmec, de parcă făcuse o vrajă. M-a lăsat baltă pentru altul! Nu m-am împăcat cu ideea asta stupidă şi am cerut un ajutor magic de la regina magiei negre din România, vrăjitoarea Morgana, care a reuşit să-i alunge farmecele făcute de acel tip care o dorea, la rândul său.
Acum suntem împreună şi nu ne va mai despărţi nimeni în lume, vă jur. Mulţumesc enorm pentru ajutorul imens, doamnă Morgana, cea plină de har vrăjitoresc. O recomand sincer truturor celor care au probleme amoroase!

vrajitoarea Morgana in interviu 2
Copyright Segra Media

Francesco, Roma, Italia

Contact: 0760.149917

vrăjitoarea Morgana 99
Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 50 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS