Tămăduitoarea Denisa Antonia, cea mai puternică de magie albă

Tămăduitoarea Denisa Antonia, pe lângă puterile pe care le-a dobândit încă de la naştere, a realizat la vârsta de 7ani să deprindă tainele magiei albe. La vârsta de 14 ani deja, având nenumărate cazuri rezolvate, prin procesul de tămăduire, proces în care sufletele se curăţesc de tot ce înseamnă putere malefică şi viaţa lor începe să prindă contur. Fiecare om are impresia că la o anumită vârstă este stăpân pe viaţa lui.

 

 

copyright tămăduitoarea Denisa Antonia

copyright tămăduitoarea Denisa Antonia

Dar nu! Dumnezeu lasă pe fiecare în parte să-şi producă roadele iar la sfârşit va alege sămânţa şi va arunca neghina.
Omul nu poate fi stăpân pe propia-i viaţă deoarece oricând forţa malefică îi poate stăpânii viaţa manifestându-se în diferite moduri : certuri în familie, despărţiri, vicii ( tabagism, alcoolism, dependenţă de droguri etc), pierderea persoanei iubite sau niciodată avută şi multe altele, iar atunci omul nu conştientizează că de fapt viaţa lui nu e viaţa lui dar în spate sau în faţa lui există o portiţă pe care numai omul are puterea de a o deschide- MAGIA ALBĂ.
Magia albă este forţa pe care numai o persoană deţinătoare a 3 aspecte (experienţă, instrumente şi har divin) ale puterii o poate folosii. Este energia prin care lucrurile aparent imposibile pot devenii posibile.
Oamenii trebuie să realizeze că problemele lor mereu au o cauză, care poate fi evitată apelând la o forţă capabilă să-i ajute.
În mintea fiecăruia se bat mii şi mii de gânduri, fie ele bune fie ele rele, cu ţinta de a ştii ce ar putea să se întâmple mâine. Aparent gândind limpede dar acestea atrăgând energii negative care pot duce la rezultate neplăcute în viitorul persoanei.
Prin tămăduire înţelegem pasul spre purificare a sufletului şi trupului, de alungare a răului şi de deschidere a porţilor închise.
Având ca moştenire de la mama şi bunica ei cel mai de preţ lucru, puterea de a ajuta toţi suferinzii şi săracii cu duhul care se află la o răscruce în viaţă şi cred că nimic nu ar mai putea să-i ridice.
Capul sus. mai aveţi o şansă, această minunată făptură trimisă pe pământ cu misiunea de a aşeza lucrurile atât cât depinde de ea sigur nu vă va lăsa dezamăgit şi la capătul tunelului, sigur va exista lumină pentru ei.
Omul se naşte cu voinţa lui Dumnezeu şi moare tot cu voinţa Acestuia.
Pe tot parcursul vieţii lui, are şansa de a-şi semăna roadele, bune sau rele. Nicio dată prea bune nicio dată prea rele. În fiecare om există o sămânţă rea şi una buna, mereu o victimă, mereu un vinovat.
De când lumea şi pământul există bine şi rău şi omul are puterea de a le pune în balanţă pentru a avea o viaţă echilibrată. Forţa răului este foarte puternică şi când nu te aştepţi te poate lovii.

 

copyright tămăduitoarea Denisa Antonia

copyright tămăduitoarea Denisa Antonia

 
Oamenii nu conştientizează forţele malefice care îi pot stăpânii foarte uşor ajungând într-o etapă a vieţii pur şi simplu chinuitoare. Obişnuiţi cu acest dezechilibru, mulţi trăiesc cu această greutate, răul ţinându-i pe loc de a nu face pasul spre bine.
În afara de Dumnezeu care este în cer, există şi pe pământ persoane care pot arăta şi apoi îndruma spre echilibrul normal al sufletului.
Clarviziunea este modul prin care poţi afla urmările dezechilibrului care te stăpâneşte în prezent şi care poate fi corectat sau eliminat în viitor.
Denisa Antonia, clarvăzătoare şi tămăduitoare, rezolvă orice problemă cum ar fi: dezleagă cununii legate, vindecă beţia, împreunează familii dezbinate, aduce persoana iubită, alungă orice forţă malefică şi multe altele. Apelaţi cu încredere la numerele de telefon : 0768.155210 .

Contact : 0768.155210

 

 

 

Vizitaţi şi siteul meu  http://antonia-denisa.eu/

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

(Visited 143 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu