Tămăduitoarea Ioana Sidonia a filmat cu televiziunea din Moscova și a dat interviu

Apreciată în lumea întreagă și cu o apariție de invidiat în mass-media, tămăduitoarea Ioana Sidonia a filmat recent cu televiziunea din Moscova și a

Vrăjitoarele Morgana și Venus, ritual de noapte de excepție pentru TVC Moscova
Tămăduitoarea Ioana Lorena a filmat recent cu televiziunea din Moscova
Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina a executat un ritual de zi pentru jurnaliștii de la TVC Moscova

Apreciată în lumea întreagă și cu o apariție de invidiat în mass-media, tămăduitoarea Ioana Sidonia a filmat recent cu televiziunea din Moscova și a dat interviu.

Tămăduitoarea Ioana Sidonia 1
Copyright Segra Media

Prezența sa în timpul ritualului de magie de zi a fost remarcat imediat de jurnaliștii ruși care i-au apreciat prestația. Tehnica sa denotă o experiență vastă în domeniul magiei iar cariere de până acum o impune drept un reper esențial în magia de la noi.

Rușii au avut posibilitatea să o chestioneze cu privire la arta sa magică, la cariea sa, la realizări de până acum și au aflat multe secrete pentru că erau destul de curioși să descopere noutăți pentru telespectatori lor, dornici de lumea magiei din țara noastră.

Tămăduitoarea Ioana Sidonia
Copyright Segra Media

A fost plăcut, interesant, o atmosferă de magie și de clasă înaltă, după cum ne așteptam. Jurnaliștii din Federația Rusă au promis să revină cu alte proiecte pe care le desfășoară cu siteul nostru, www.vrajitoarero.com, privind vrăjitoarele din România!

                                                                                            Marian Deaconu

Contact Ioana Sidonia:

0727.969.699, 0744.336.137

(Visited 20 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS