Unica regină a vrăjitoarelor din România – Maria Câmpina – face zi de zi ritualuri de magie puternice pentru a fi pace în lume

Unica regină a vrăjitoarelor din România, doamna Maria Câmpina, ajută cu puterea sa fenomenală în domeniul vrăjitoriei, zi de zi, prin ritualuri extre

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri noi din Satu Mare și Italia
Armonia cosmică în viziunea ordinului Rose-Croix
Pisica neagră în vrăjitoria Evului Mediu
Spread the love

Unica regină a vrăjitoarelor din România, doamna Maria Câmpina, ajută cu puterea sa fenomenală în domeniul vrăjitoriei, zi de zi, prin ritualuri extrem de puternice, să se termine războiul din Ucraina.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

DSCN0049

Copyright Segra Media București

campina 444

Copyright Segra Media București

Regina Maria Câmpina, împreună cu cele 6 fiice ale sale și cu alte tămăduitoare pe care le-a ales cu grijă, tocmai datorită harului lor și realizărilor în domeniul magiei, fac zi de zi rugăciuni și ritualuri de magie în scopul protecției României, a încetării războiului teribil care se duce de către Federația Rusă la granițele țării noastre în Ucraina vecină și pentru salvarea oamenilor care nu au nicio vină și care vor nespus să trăiască.

Ele s-au dedicat esențial, trup și suflet în slujba păcii, a binelui și Umanității, ca de obicei. Este o caracteristică constantă a Reginei Maria Câmpina și lumea știe foarte bine asta.

În aceste zile de mare cumpănă pentru toți oamenii, puterea ei face adevărate minuni și dă un mare imbold celor care luptă pentru libertate, ptentru viețile lor, pentru sănătate și pace, mai ales. Credința sa nestrămutată este că până la urmă, binele va învinge și că se va sfârși cât de curând cu acest război sângeros.

Contact Regina magiei albe Maria Câmpina:

0723.899.909

DSCN1986

Copyright foto Segra Media București

CampinaDSCN1597

copyright Segra Media

SidoniaDSCN1595

copyright Segra Media

SidoniaDSCN1575

copyright Segra Media

SidoniaDSCN1490

copyright Segra Media

DSCN1538

copyright Segra Media

DSCN1532

copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul http://vrajitoareledinromania.ro/

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS