Viaţa noastră nu mai era plină de satisfacţii și m-a părăsit fără regrete

Doamnă vrăjitoare Morgana, Sunt căsătorit de 14 ani, dar în ultima vreme am simţit probleme extrem de serioase de comunicare cu soțul meu. Orice disc

Mulţumiri foarte noi din provincia spaniolă Malaga pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri noi primite de la clienți din Cluj Napoca și Anglia pentru celebra vrăjitoare Morgana
Parcă Dumnezeu m-a călăuzit la vrăjitoarea Morgana ca să mă ajute să-mi recuperez soțul
Spread the love

Doamnă vrăjitoare Morgana,
Sunt căsătorit de 14 ani, dar în ultima vreme am simţit probleme extrem de serioase de comunicare cu soțul meu. Orice discuţie între noi se transforma într-un argument şi unul dintre noi trebuia parcă să plece, trântind uşa.
De multe ori m-am simţit umilită şi frustrată atunci când soţul meu a încercat să menţină o anume stare de răceală şi mi se părea detaşat faţă de cererile mele multiple dar firești.
Faptul de a vorbi cu o altă persoană care este imparţială oferă o perspectivă diferită asupra a ceea ce se întâmplă între noi. Si când te simţi neajutorat pentru vorbele şi faptele soţului, psihologul poate oferi un sprijin şi să aducă o modalitate mai bună de exprimare, care este mai puţin ofensivă. Discuţiile, ulterior, sunt mult mai constructive, zic eu.
Într-adevăr, am beneficiat de această terapie şi am recomandat-o cuplurilor care cred că totul este pierdut, dar am ajuns în final la un eşec. Există mereu soluţii!! Nu-i așa?
Asta e ceea ce am găsit. Terapia ne-a ajutat să trecem într-o etapă care ni se părea de netrecut, apoi am crezut că vom putea continuăm să trăim împreună, în timp ce fiecare se adapta la alt mod de viaţă, de fapt.
Viaţa noastră nu mai era plină de satisfacţii şi atunci când apar dificultăţi, există întotdeauna speranţă, mi-am zis. Poate că sunt eu anormal de optimistă, nu știu. Numai că el şi-a găsit pe alta şi m-a părăsit într-o bună zi, dar fără regrete!!!
Mi-e dor de el şi-l vreau neapărat înapoi. Am oare vrăji făcute? Ce îmi rezervă viitorul? Voi mai fi cu el? El este totuşi jumătatea mea? Țin la acest om și chiar nu-mi doresc să-l pierd.

                                                                                       Miranda, Roma, Italia

vrăjitoarea Morgana 99

Copyright Segra Media

Este greu atunci când intervine o despărţire, desigur. Da, pot să-ţi spun că cel puţin tu ai vrăji făcute şi că vei mai întâmpina multe, foarte multe probleme cu el, din păcate. Unele, te vor deprima enorm însă veţi rămâne împreună, asta văd deocamdată în cărțile mele de tarot.

Este jumătatea ta şi trebuie să lupţi pentru a fi din nou împreună. Sună-mă pentru mai multe detalii și ca să stabilim datele pentru începerea lucrării, deoarece chiar ai nevoie.

                                                                                               vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS