Viciul alcoolului ne distruge căsnica

Pe scurt, au trecut doi ani și jumătate când suntem împreună. Avem un copil, o fetiță superbă Totul merge minunat, cu excepția faptului că există înto

Mulțumiri din America și Germania pentru vrăjitoarea Florica
Mulțumiri noi pentru faimoasa tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Ankara și Baia Mare
Mulţumiri din Washington D.C. și Roma pentru vrăjitoarea Venus
Spread the love

Pe scurt, au trecut doi ani și jumătate când suntem împreună. Avem un copil, o fetiță superbă Totul merge minunat, cu excepția faptului că există întotdeauna ceva ce nu suport la el … când bea … Oricum se repetă!

Mă enervează pentru că bea extrem de mult și des cu prietenii lui … Mă lasă acasă cu fetița și își continuă viața de parcă nu am exista! Ajunge acasă miezul nopții complet beat, într-un hal de nedescris!

El se scuză pueril și-mi spunei că nu face nimic rău pentru că nu mă înșela ci doar bea cu prietenii lui … Dar Dumnezeule, a luat-o razna de-a binelea!  Mă face să devin isterică! L-am lovit de două ori … dar el nu s-a apărat. Se simțea probabil vinovat?

Mă înnebunește de-a binelea, nu alta. Bineînțeles că vina mea este că eu sunt complet nebună după soțul meu, îl iubesc enorm și nu vreau să-l las. Am îndurat multe din cauza alcoolismului.

Nu mai știu ce să fac … Mai presus de toate, să nu mai fie violent … să nu mai bea. Vreau să-i protejez! Vreau să avem o viață normală, să ne iubim, să fie bine. Îl puteți scăpa de acest viciu care ne distruge?

                                                                           Elizabeth, Los Angeles, America

 Da, pot să-l scap de viciul alcoolului, dar trebuie să-i fac un ritual de magie neagră și să consume băutura pe care i-o voi da eu. Am nevoie de fotografia lui și de unele date personale. Sună-mă!

                                                Marele vraci indian de magie neagră Kumar Guja

Marele vraci indian Kumar Guja1

copyright Marele vraci indian Kumar Guja

Contact: 0723.385.857

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS