Vizionara Anyola

Vizionara Anyola provine dintr-o familie din Ţara Sfântă, din Ierusalim. A fost recunoscută că poate lucra cu magia albă de la o vârstă foarte fragedă, mai precis de la vârsta de 10 ani, că ajută şi vindecă oamenii. Cu cât creştea,  puterile ei deveneau profunde şi curate. Pe lângă faptul că vindeca, ea era o persoană crescută într-o familie modestă care îi oferea dragostea şi fericirea de care avea nevoie.

 

copyright foto Vizionara Anyola

copyright foto Vizionara Anyola

 

 

Anyola avea o relaţie foarte strânsă cu Dumnezeu. Darul preacurat cu care a înzestrat-o a creat între ea şi Dumnezeu o conexiune complexă, mare.

Mergea foarte des la biserica renumiată din Ierusalim care se numeşte Adormirea Maicii Domnului, situată pe Muntele Sion, unde se ruga pentru toţi oamenii şi-i mulţumea Domnului pentru tot cea ce i-a oferit cu atâta mărinimie.

Pe vremea copilăriei, Anyola era primită cu mare dragoste de toată lumea oriunde datorită caracterului ei luminos şi înţelept pe care îl avea.

Trecut-au anii de atunci… Anyola avea mama de origine română. Între timp, tatăl ei murise de o boală nevindecabilă. Familia sa s-a hotărât să vină în ţară şi de atunci, Anyola, care ajunsese la vârsta de 15 ani, a crescut în România!

Apelaţi cu încredere la singura femei care vă poate ajuta din tot sufletul. Lucrează cu Dumnezeu şi magie albă !

 

copyright foto Vizionara Anyola

copyright foto Vizionara Anyola

 

Contact: 0748.656.007

Poate fi găsită şi pe WhatsApp.

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu