Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca a dat interviu pentru televiziunea din Moscova

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca a dat recent interviu pentru televiziunea din Moscova, dar a executat înainte de asta un ritual de dragoste și dezlega

Vrăjitoarea Melisa, cea mai mediatizată din România
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Paraschiva care rezolvă cazurile complicate de dragoste
Ritual de magiei neagră pentru a avea bani dezvăluit de vrăjitoarea Sidonia

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca a dat recent interviu pentru televiziunea din Moscova, dar a executat înainte de asta un ritual de dragoste și dezlegare de cununii pentru clienții ei din străinătate, mai precis din Belgia și America.

Vrajitoarea Aurelia Ardeleanca 3
Copyright Segra Media

Doamna Ardeleanca este o prezență constantă în peisajul vrăjitoarelor din România și face parte din top, apreciată în toată lumea și cu cazuri complexe și grele rezolvate cu succes.

Aurelia Ardeleanca in interviu 1
Copyright Segra Media

Ea lucrează intens cu faimoasa vrăjitoare baba Ekaterina și cu fiica sa, vrăjitoarea Sicilia. Toate au creat pentru jurnaliștii din Federația Rusă o atmosferă minunată, magică, care i-a impresionat teribil pe aceștia. Chiar mi-au mărturisit că doamna Aurelia Ardeleanca are o mare clasă iar interviul ei a fost strălucit.

Vrajitoarea Aurelia Ardeleanca 2
Copyright Segra Media

Incantațiile, atmosfera de mister pe alocuri, verva doamnei Ardeleanca și dispoziția sa reală pentru a da tot ce are mai bun în timpul filmărilor au dus la un rezultat fabulos, la o apreciere pe măsura harului demonstrat în numai câteva momente de magie pură.

Aurelia Ardeleanca in interviu
Copyright Segra Media

Rușii au promis că vor reveni cât mai repede, pentru un nou program pe care îl pun la cale cu siteul nostru, www.vrajitoarero.com!

                                                                                                          Marian Deaconu

Contact Aurelia Ardeleanca:

0723.727.072

Vizitati și https://tarot-aurelia-ardeleanca.com/

(Visited 30 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS