Vrăjitoarea Venus a susțiut un interviu și a filmat cu jurnaliștii de la televiziunea din Moscova

Vrăjitoarea Venus a susțiut recent un interviu și a filmat cu jurnaliștii de la televiziunea din Moscova, în cadrul programului siteului www.vrajitoa

Regina magiei albe din România, Maria Câmpina, a făcut un ritual de noapte de sacrificiu pentru televiziunea din Moscova
Regina magiei negre Morgana, a filmat intens cu televiziunea din Moscova
Mulţumiri din Moscova și Chișinău pentru vrăjitoarea Venus
Spread the love

Vrăjitoarea Venus a susțiut recent un interviu și a filmat cu jurnaliștii de la televiziunea din Moscova, în cadrul programului siteului www.vrajitoarero.com cu această instituție din Federația Rusă.

vrajitoarea Venus interviu 1
Copyright Segra Media

Sora vrăjitoarei Brățara, recunscută mondial pentru talentele și realizările sale vrăjitorești, s-a întrecut pe sine și a oferit un interviu specatculos, asemeni ritualului de noapte pe care l-a realizat împreună cu fiica sa, regina magie negre Morgana, dar și cu alte două fiice ale sale, Victoria și Sunita, de asemenea foarte mediatizate.

vrajitoarea Venus interviu 2
Copyright Segra Media

Doamna Venus a vorbit deschis, fără emoții despre meseria pe care o practică atât de bine. Le-a explicat jurnaliștilor ruși despre aspectele specifice ale magiei de la noi, despre diferențele dintre magii, despre cliențiă săi și despre cazurile rezolvate cu succes de ea.

vrajitoarea Venus interviu
Copyright Segra Media
vrajitoarea Venus interviu 3
Copyright Segra Media

Ca de fiecare dată, rușii au promis să revină cu noi proiecte interesante și cu alte provocări jurnalistice. Sunt așteptați cu plăcere, oricând!

                                                                                                           Marian Deaconu

Telefoane Venus:

0744.218.933, 0764.106.694

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS