Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica primite din Canada

Sunt Arthur, canadian din Calgary, provincia Alberta, de profesie doctor şi ţin să-i mulţumesc pe această cale doamnei Florica pentru că în foarte scu

Mulțumiri din Cehia și Anglia pentru vrăjitoarea Margareta
Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Morgana din Canada
Mulţumiri noi din America pentru Regina Magiei Albe, Maria Câmpina
Spread the love

Sunt Arthur, canadian din Calgary, provincia Alberta, de profesie doctor şi ţin să-i mulţumesc pe această cale doamnei Florica pentru că în foarte scurt timp mi-a adus soţia înapoi, după o despărţire dureroasă de patru ani şi jumătate. Din fericire, am scăpat de acest coşmar numai datorită talentului doamnei vrăjitoare Florica.

Arthur, Calgary, Alberta, Canada

 Mă numesc Julie, locuiesc în provincia Ontario şi sunt directoare la o bancă reprezentativă de aici. Aduc mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Florica pentru că mi-a dezlegat cununiile legate şi acum sunt cu jumătatea mea. Nu puteam să mă căsătoresc până ce nu am apelat la dânsa dar chiar că a meritat!

Julie, Ontario, Canada

Sunt Florence din Huntsville şi să-i mulţumesc doamnei Florica deoarece m-a vindecat de alcoolism şi pe soţ de impotenţă în foarte scurt timp. Este o minune!

Florence, Huntsville, Ontario, Canada

Sunt Celine din Edmonton. De la un timp, soţul meu nu mai venea acasă până ce m-a părăsit. Vă garantez că din prima şedinţă magică, a început să-mi meargă bine şi el a revenit în braţele mele. Mulţumesc de mii de ori!

Celine, Edmonton, Canada

 

Vrajitoarea Florica

Vrajitoarea Florica

Contact:

0766.779266

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

 Vizitaţi şi pagina mea de pe facebook   https://www.facebook.com/florica.elena.9

Mă puteţi găsi şi pe whatsapp

COMMENTS