Regina magiei albe Maria Câmpina și fiica ei Ioana Sidonia și-au unit forțele

Stimați cititori, Celebra Maria Câmpina, regina magiei albe din România împreună cu fiica sa, binecunoscuta vrăjitoare Ioana Sidonia și-au unit for

Mulţumiri din Canada, Olanda și Germania pentru prezicătorul Gergely Eduard Rogere
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Varșovia din Stockholm și Milano
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Venus din Rusia și Germania

Stimați cititori,

Celebra Maria Câmpina, regina magiei albe din România împreună cu fiica sa, binecunoscuta vrăjitoare Ioana Sidonia și-au unit forțele ca să ajute oamenii de sărbători și în timpul acestei pandemii de Coronavirus.

vrajitoarea-Sidonia-si-Maria-Campina

Copyright Segra Media Bucuresti

Vrăjitoarea Ioana Sidonia scoate garantat argintul viu şi rezolvă problemele de fertilitate. Nu vă temeţi pentru că în lume există şi bune şi rele, duşmănia este mare şi oricine vă poate face rău. Răul se face repede, adică spre exemplu să vă lege sau dezlege cununia, trimitere de argint viu (boala secolului), despărţire, scandaluri în familie (neînţelegeri), oamenii prosperi devin falimentari, din cauza farmecelor şi blestemelor pe care le puteţi avea de la lumea rea sau din casele părinteşti. Nu ştiţi de unde vi se trag şi pot ajunge din generaţie în generaţie!
Încă mai aveţi o şansă de a avea zâmbetul pe buze, de a avea spor în afaceri, iar certaţii să se împace, graţie harului meu. Ghicesc în toată gama şi asigur rezolvarea tuturor problemelor legate de farmece şi blesteme.

campina 5te

Copyright Segra Media București

În primul rând, leg şi dezleg cununii iar pe cei certaţi îi împac. Chiar dacă sunt în pragul divorţului, pe ultima sută de metri! Pe cei certaţi îi împac chiar şi peste Ocean, împreunez cuplurile.

Celebra Ioana Sidonia rezolvă următoarele probleme, cum sunt : argintul viu (boala secolului), care se poate transmite prin orice, adică prin broască, prin haine sau alimentaţie, epilepsia, alcoolemia, impotenţa, stresul, oamenii falimentari redevin prosperi chiar atunci când se află în pragul falimentului total, îi rezolv pe cei care nu le merge bine şi pe cei care nu se înţeleg, cei care au certuri şi scandaluri în casă şi în familie, pe oamenii paralizaţi cărora li s-a luat mersul chiar în somn sau s-au trezit paralizaţi, multora care nu le lipsea nimic şi brusc au dat de mari probleme.

Doamna vrăjitoare Ioana Sidonia practică cu succes cele două magii principale: magia albă și magia neagră.

Contact pentru programări :

0727.969.699, 0744.336.137

Şoseaua Antiaeriană, nr.51, sector 5, Bucureşti

Tămăduitoarea Ioana Sidonia 1

Copyright Segra Media

DSCN2132

copyright Segra Media București

DSCN1879

Copyright Segra Media București

SidoniaDSCN1490

copyright Segra Media

SidoniaDSCN1398

copyright Segra Media

SidoniaDSCN1397

copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 14 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS