Soţia lui l-a părăsit

Iubitul meu a pierdut pentru că soţia lui l-a părăsit. Nu știe unde este dar i-am sugerat să o caute pe la amanţii ei.Voi încerca să păstrez relaţia c

Mulțumiri noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Portugalia
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din Rusia, America și Europa
Mulţumiri din Anglia și Israel pentru vrăjitoarea Grațiela Catalea Costache

Iubitul meu a pierdut pentru că soţia lui l-a părăsit. Nu știe unde este dar i-am sugerat să o caute pe la amanţii ei.Voi încerca să păstrez relaţia cu el deşi nimic nu merge, vă spun deschis. Sunt o femeie frumoasă, cerebrală, ador fetişismul şi-mi place uneori să mă îmbrac în casă asemeni actriţei Michelle Pfeiffer în rolul din Batman Returns. Ah, o ador!
Ştie că mă poate pierde şi pe mine… L-am întrebat dacă știe să aibă vrăji făcute de cineva, adică de soţia lui, mai exact deoarece se ocupă cu chestii ocultiste!
Povestea lui este tristă cu adevărat. Dar acum sufăr foarte mult din cauza absenței lui. Singurele momente când mă simt bine sunt cele pe care le petrec cu el, dar sunt destul de rare deoarece pierde timpul să-şi caute soţia infidelă.
Este tare nefericit şi are nevoie acută de sentimentele mele amoroase, de multă iubire. Crezi că mă va părăsi? Crezi că nu are altă alternativă decât să se distrugă? Nu știu ce să fac, sunt confuză. Are farmece făcut?

Helga, Chicago, SUA

copyright: clarvazatoarea Vanessa

copyright: clarvazatoarea Vanessa

Am deschis cărţile pentru voi şi am văzut că suferă enorm pentru o femeie, dar este şi îngrijorat de alta, de tine mai precis. Da, are farmece făcute cu magia voodoo şi trebuie urgent să i se facă un ritual prin care să-l scap de acestea. Sună-mă pentru detalii!

Vrăjitoarea Vanessa

Contact medium Vanessa:

0762.511.447, 0740.976.115

Mail: lidervanesa@yahoo.com
Vizitaţi şi siteul meu: www.vrajitoareavanessa.ro
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 53 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS