Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca a oferit un interviu de senzație pentru televiziunea din Moscova

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca, obișnuită cu interviurile acordate televiziunilor, a părut stăpână pe situație în interviul pe care l-a dat recent p

Vrăjitoarea Brățara, cea mai căutată din România, a dat interviu pentru TVC din Moscova
Vrăjitoarele Morgana și Venus, ritual de noapte de excepție pentru TVC Moscova
Mulţumiri din Europa și Federația Rusă pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca, obișnuită cu interviurile acordate televiziunilor, a părut stăpână pe situație în interviul pe care l-a dat recent pentru televiziunea din Moscova.

vrajitoarea Aurelia Ardeleanca in ritual de zi
Copyright Segra Media

Iscodită de jurnaliștii din Federația Rusă, care în mod evident doreau să afle secretele ei și ale meseriei pe care o practică cu succes, doamna Ardeleanca s-a întrecut pe sine și le-a oferit informații importante, care cu siguranță vor fi gustate la la mare preț de telespectatorii din Rusia, dornici de afla noutăți despre magia de la noi.

vrajitoarea Aurelia Ardeleanca in interviu cu rusii din Moscova
Copyright Segra Media

Într-o atmosferă minunată, cu adevărat magică, care i-a impresionat teribil pe jurnaliștii rușii, în fine, doamna Ardeleanca s-a oprit la un caz care as marcat-o profund, un caz special și dramatic.

Este vorba despre o clientă de origine română care ttrăiește în America, foarte bogată dar cu mari probleme. A venit la cabinetul ei pentru o deschidere banală de cărți, probabil din curiozitate.

Aurelia Ardeleanca in interviu
Copyright Segra Media

Dar imediat ce doamna vrăjitoare Aurelia Ardeleanca i-a deschis cărțile, a văzut că femeia din fața sa urma să se confrunte cu o tragedie. De fapt, avea mari probleme în cuplu, soțul o înșela. Avea doi copii iar situația sa părea chiar tragică…

Vrajitoarea Aurelia Ardeleanca 2
Copyright Segra Media

Doamna Ardeleanca a avertizat-o că, în scurt imp, se va confrunta cu o mare durere, moartea cuiva apropiat, însă femeia, sigură pe ea, nu a vrut să-i de nicio importanță și a plecat, fără nicio explicație.

Aurelia Ardeleanca in interviu 1
Copyright Segra Media

Peste câteva luni, surpriză, a revenit la cabinetul doamnei Ardeleanca și i-a explicat drama prin care a trecut. A vrut să se sinucidă după ce s-a aruncat de pe un pod cu cei doi copii ai săi. A supraviețuit numai că unul dintre ei și-a pierdut viața. O poveste foarte tristă care putea să aibă alt deznodământ dacă acea femeie ar fi fost atentă la detalii, la atenționarea vrăjitoarei Ardeleanca. Nu a fost însă ascultată!

Vrajitoarea Aurelia Ardeleanca 3
Copyright Segra Media

Rușii au fost impresionați, ca noi toți cei prezenți, de relatarea doamnei Aurelia Ardeleanca și au promis că vor reveni cât mai repede, pentru un nou program pe care îl pun la cale deja cu siteul nostru, www.vrajitoarero.com!

                                                                                                          Marian Deaconu

Contact Aurelia Ardeleanca:

+40 734 632 324

Vizitati și https://tarot-aurelia-ardeleanca.com/

(Visited 43 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS