Vrăjitoarea Elena Yagmur

Vrăjitoarea Elena Yagmur realizează numai ea inegalabilul ritual al trandafirului de safir care vă aduce persoana iubită înapoi. Apelaţi cu încredere

Viaţa noastră nu mai era plină de satisfacţii și m-a părăsit fără regrete
Ritual de a proteja pe cineva
O femeie din anturaj mi-a făcut farmece ca să-mi ia soțul
Spread the love

Vrăjitoarea Elena Yagmur realizează numai ea inegalabilul ritual al trandafirului de safir care vă aduce persoana iubită înapoi. Apelaţi cu încredere la

0792.871.700, 0722.120.706. Dar face şi ritual la lumina şi puterea lunii pline în cimitir, pentru împăcarea cu partenerul de viaţă sau împreunarea a două suflete!

Yagmur aaa1

copyright Yagmur

copyright yagmur

copyright yagmur

copyright yagmur

copyright yagmur

Copyright Elena Yagmur

Copyright Elena Yagmur

Stimaţi oameni, toţi cei care aţi fost dezamăgiţi de alte vrăjitoare, mai aveţi o şansă de a vă convinge de adevăr, miracol, speranţă. Apelaţi cu maximă încredere iar rezultatele sunt garantate 100%. Elena Yagmur vă ajută din tot sufletul. Sunaţi-o cu mare încredere la 0792.871.700, 0722.120.706 și nu veți regreta. Doamne ajută!

Atât magia albă cât şi magia neagră folosesc ca ingredient diferite ierburi, flori sau rădăcini. În functie de scopul pe care îl are ritualul respectiv, ierburile pot avea efecte bune sau efecte rele.

Astfel, o plantă poate fi folosită pentru a face bine dar şi pentru a provoca mult rău. Iată câteva din plantele folosite în ritualuri şi efectele lor benefice : scorţişara aduce noroc, teiul conferă echilibru şi protecţie împotriva răului. Trandafirul ajută în dragoste, atracţie, întreţine iubirea între părţi…

Copyright Elena Yagmur

Bineînțeles toate leacurile au câte un ritual și câte un talisman de pronunțat pe nume și zodie. Detalii mai multe la 0792.871.700, 0722.120.706 . Mă puteţi găsi și la e-mail: tamaduitoarea.elena@yahoo.com (Wattsapp)

Doamna Elena Yagmur rezolvă următoarele cazuri: aduce persoana iubită înapoi, alungă farmecele şi blestemele, scoate argintul viu, vă scapă de dureri de cap inexplicabile, amorţeli de mâini şi de picioare, mâncărimi de piele, greaţă, redă fertilitatea şi virilitatea.

Descântă pentru spor în casă, sănătate, afaceri, familii dezbinate şi noroc, ajută femei şi bărbaţi care nu pot avea copii, dezleagă cununii legate, poate îndepărta piedicile şi pierderile din viaţa dumneavoastră şi să vă aducă din nou prosperitate şi reuşită în tot ceea ce vreţi să realizaţi etc.

Manifestarea farmecelor, blestemelor şi a argintului viu se recunosc prin : ameţeală, greaţă şi vomă, dureri de cap, stări depresive şi nervozitate, certuri sau neînţelegeri din casă sau la serviciu, stări de leşin cu pierderea cunoştinţei, voci bizare, vise stranii, zgomote suspecte în casă etc.

Doamna Elena Yagmur toarnă cositor pentru spaimă, cununii legate, insomnie, reuşită în afaceri, examene, procese. Pentru cei care sunt departe, cositorul se poate turna pe poza şi numele de botez!

Nu găsiţi anumite lucruri în casă sau au fost împurmutate şi nu au mai fost restituite? Evenimente neştepate v-au adus ghinion? Aţi pierdut un lucru preţios?

Aşa cum spune Biblia, trăim vremuri în care răul domneşte pe pământ. Numeroase suflete au căzut în robia păcatului, a blestemului, a deznădejdei. Câţi oameni loviţi de soartă au puterea să meargă mai departe?

Ei bine, acum, cu ajutorul harului divin al vrăjitoarei Elenei Yagmur puteți fi rezolvaţi începând de la 24 de ore până la 9 zile!!!

Contact:

0792.871.700, 0722.120.706

e-mail: tamaduitoarea.elena@yahoo.com (Wattsapp)

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS