Descântec de dragoste

Pe focul făcut, puneți un vas micuț de aramă, turnați în el nouă paharele cu apă și aruncați două-trei crenguțe de LEMNUL DOMNULUI. Apoi lăsați să fia

Mulțumiri din Italia și Panama pentru regina magiei negre Morgana
Tămăduitoarea Gabriela și tămăduitoarea Ioana lucrează împreună cu leacuri aduse de la Ierusalim
Mulțumiri din Scoția și Țara Galilor pentru vrăjitoarea Venus
Spread the love

Pe focul făcut, puneți un vas micuț de aramă, turnați în el nouă paharele cu apă și aruncați două-trei crenguțe de LEMNUL DOMNULUI. Apoi lăsați să fiarbă foarte încet, căci focul născut viu este mult mai fierbinte decât focul obișnuit și are putere arzătoare mai mare.

Dacă apa de la fiertură devine roșie, este semn că lucrarea făcută nu are cale de întoarcere, iar dezlegările de ea le poate face numai o vrăjitoare de ultim rang. În acest caz, stingeți focul și nu mai încercați nimic asupra respectivei vrăji, căci este degeaba.

Dacă însă apa din vas este albă, faceți trei cruci cu cuțitul în ea rostind numele celui sau celei căreia îi descântați și procedați mai departe în felul următor: turnați apa fierbinte peste focul viu ca și cum ați căuta să-l stingeți. Apoi, folosind negreala care s-a format din cenușă și apă, trageți cu degetul linii în fața ușii, a ferestrelor și a porții de la casa persoanei căreia i s-a făcut trimiterea.

Aceleași semne le faceți și dinaintea oricărei intrări ori destupături din casă (la gura pivniței, la ușa sobei sau a podului etc.).

Oprirea intrărilor cu acest amestec de apă și cenușă de foc viu este o piedică foarte tare, căci puține lucrări vrăjitorești pot să treacă de fierbințeala focului și de lărgimea apei.

Focul viu este foc sfânt, căci el nu are sămânță, adică nu e făcut cu scânteie, cu scăpărici de flacăra și are, cel mai adesea culoarea albastră, culoarea lunii, care este cel mai puternic astru al lucrurilor vrăjitorești.

În timp ce însemnați deschiderile din casă, numărați cu glas tare îndărăt, de la 9 la 1 zicând așa:

Mătrice mătricată
Lasă gura căscată
De la nouă țări și nouă mări
De la trei căței bordei
Neagră ca păcura
Verde ca iedera
Te-oi prinde fără picioare
Te-oi lega la intrare
Te-oi tăia fără cuțit
Te-oi arde fără foc
Și te-oi mânca fără de gură.
AMIN!
Cu negreala rămasă, puteți unge colțurile la uși și ferestre ori persoana respectivă pe creștetul capului și la încheieturile mâinilor și picioarelor, ca să fie dăruită cu noroc și ferită de necazuri.

                                                                                                     Vrăjitoarea Delia

  

Copyright Delia

 

Contact: 0753.680.091

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS