Repartizarea teritorială a vrăjitoarelor în România

Deoarece mai mulți cititori din străinătate ne-au rugat să prezentăm repratizarea teritorială a vrăjitoarelor din România, în special agențiile de pre

Mulţumiri din Los Angeles și Londra pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri din Europa și Turcia adresate doamnei Maria Câmpina, regina magiei albe din România
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Margareta din Europa și Canada
Spread the love

Deoarece mai mulți cititori din străinătate ne-au rugat să prezentăm repratizarea teritorială a vrăjitoarelor din România, în special agențiile de presă străine, televiziunile care pregătesc interviuri și vizite în țara noastră, cum ar fi cele din Rusia, Germania, SUA, Anglia, Japonia, Italia etc. și diferite publicații străine interesate de paranormal și în principal de fenomenul magiei, am decis să dăm curs acestei invitații jurnalistice.

DSCN0093

Copyright Segra Media București

sunita 1k

copyright Segra Media București

vrajitoarele

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

copyright Sandra

Așa cum era normal, centrul magiei românești se găsește la București și în împrejurimile metropolei. Marile vrăjitoare aici își desfășoară activitatea de bază, sunt căutate de presa română și străină, dau interviuri și fac ritualuri de magie pentru clientela lor.

Practic, fiecare mare vrăjitoare de la noi a creat în preajma sa o adevărată școală de vrăjitoare care are menirea de a le duce mai departe harul, cunoștințele și experiența vastă pe care au acumulat-o aceste vrăjitoare de renume.

Cele mai importante vrăjitoare din București sunt Maria Câmpina, regina magiei albe și vrăjitoaea Morgana, ambele având un succes constant și fiind căutate de către marele public și mass-media de pretutindeni.

copyright Elena Minodora

copyright Segra Media București

Copyright vrajitoarea Cireșica

Alte vrăjitoare care s-au făcut remarcate cu rezultate pozitive de-a lungul timpului și care sunt active sunt: Morgana, Melisa, Vanessa, Rodica Gheorghe, Cireșica, Sofia, Izabela,Lorena, Luminița, Ioana Sidonia, Atena, Margareta, Elena Minodora, Venus, Sandra etc.

Al doilea centru puternic de vrăjitorie al țării se găsește la Ploiești și în împrejurimi, de obicei Valea Călugărească. Aici s-au remarcat constant și cu rezultate foarte bune în domeniul magiei următoarele vrăjitoare: Elisabeta, Rahela, Sunita, Irina Ioana, Ioana, Elena etc.

copyright Segra Media

copyright Segra Media

copyright Ioana Lorena

Un centru foarte important și aproape de Ploiești se găsește la Buzău, unde activează cu rezultate notabile vrăjitoarele: Mama Maria, Denisa Antonia, Ana etc.

Nu există însă niciun centru remarcat în Ardeal sau Moldova, ci doar câteva vrăjitoare care practică magia. De apreciat activitatea excelentă a prezicătorului Gergely Eduard din Alba Iulia, cu un mare succes la public. În schimb, există un centru de putere în Oltenia, cu precădere la Craiova, reprezentat foarte bine de vrăjitoarele Maria, Delia și Mercedeza etc.

Dobrogea este un alt centru însemant pentru magia de la noi, reprezentat excelent de vrăjitoarele: Mariela, Ștefania, Elena, Maria, Beatrice etc.

În general, vrăjitoarele de la noi practică magia tradițională, magie albă și magie neagră și puține s-au specializat cu adevărat în alte forme de magie, cum ar fi magia roșie, magia egipteană, magia voodoo sau magia draconică, wicca etc.

Vrăjitoarele din noul val nu fac decât să continue un drum deja trasat de marile vrăjitoare și nu acordă prea mult timp acumulării teoretice. Preferă noile tehnologii în detrimentul cunoașterii fundamentale din magie. Considerăm că trebuie o mai mare implicare a vrăjitoarelor cu experiență pentru a direcționa și îndruma aceste potențiale de vrăjitorie, în interesul fenomenului magiei, în general.

Deschiderea externă și intresul evident manifestat acum de mass-media din întreaga lume față de vrăjitoria din România ar trebui să reprezinte un stimulent pentru vrăjitoare, suntem convinși.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS