Regina magiei albe, Maria Câmpina, a dat interviu televiziunii de stat din Bulgaria

Regina magiei albe din România, Maria Câmpina, a primit recent vizita unei echipe de jurnaliști de la televiziunea națională din Sofia, Bulgaria, inte

Mulţumiri din Grecia și Spania pentru tămăduitoarea Lorena
Mulţumiri din America și Grecia pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri primite din Ardeal și Grecia de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus
Spread the love

Regina magiei albe din România, Maria Câmpina, a primit recent vizita unei echipe de jurnaliști de la televiziunea națională din Sofia, Bulgaria, interesați de activitatea dânsei, dar mai ales de perioada în care a fost vrăjitoarea de casă a familiei Ceaușescu.

Copyright Segra Media București

Doamna Maria Câmpina a dezvăluit cu pasiune și spumos amintiri despre perioada dictaturii în care a fost prezicătoarea de taină a Elenei Ceaușescu, în special. Era chemată uneori în miez de noapte de către soția președintelui de la acea vreme, dusă la vila de la Snagov unde îi ghicea tovarășei sau chiar lui Nicolae Ceaușescu.

Copyright Segra Media București

În ultimele zile ale cuplului de dictatori, Maria Câmpina le-a ghicit și s-a îngrozit. După ce Elena Ceaușescu a tras o carte neagră, se arăta sânge și groază în cărțile de tarot, pluteau nori negrii, era de rău, cum se spune, însă nimeni nu a crezut-o! Dictatorii erau prea încrezători în ei și nu puteau concepe un sfârșit tragic! Ce a urmat se știe…

Doamna Câmpina a mai povestit despre secretele magiei sale, despre munca cu clienții și despre ajutorul pe care îl are de la fiicele sale, vrăjitoare cu har și recunoscute, precum Atena, Aurelia și Sunita.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Jurnalista bulgară a ținut să i se ghicească demonstrativ în cărți și acest lucru s-a întâmplat chiar în altarul vrăjitoarelor, unde au intervenit și celelate, spre bucuria oaspetei din țara vecină.

Vrăjitoarele prezente, conduse cu măiestrie de doamna Maria Câmpina, au executat apoi un mic ritual de dragoste pentru îndrăgostiți. Se știe că luna martie este benefică unui asemenea demers magic și totul a decurs perfect.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Realizatoarea emisiunii cu invitați politici, de obicei, de la televiziunea de stat din Bulgaria, a rămas profund impresionată de atmosferă, de energia desfășurată în jurul ei și a promis că va reveni ca să facă filmări pentru o nouă emisiune.

                                                                                                           Marian Deaconu

COMMENTS