Ritual de magiei neagră pentru a se răzbuna pe cineva

Este un ritual puternic de magie neagră prin care faceți să răzbunți o persoană și să se aducă un rău. Dacă există cineva care te-a rănit, poți să-l r

Nu vreau să o pierd pe fosta mea prietenă
Mulțumiri din Italia și Panama pentru regina magiei negre Morgana
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Morgana primite din Italia
Spread the love

Este un ritual puternic de magie neagră prin care faceți să răzbunți o persoană și să se aducă un rău. Dacă există cineva care te-a rănit, poți să-l răzbuni cu acest ritual de răzbunare din magia neagră. Atâta timp cât răzbunarea este justificată, persoana care o face nu trebuie să-și facă griji în legătură cu o eventuală întoarcere triplă, coform regulei magiei.

Ingrediente:

o lumânare neagră,

30 cm dintr-o funie nouă,

chibrituri.

vrajitoarea Morgana55b9

copyright vrajitoarea Morgana

Ritualul propriu-zis  de magie neagră pentru a se răzbuna

Ritualul magiei negre pentru răzbunare se va face în noaptea de Lună nouă. Aprindeți lumânarea neagră cu chibriturile. Apoi luați o coardă nouă de 30 cm.

Concentrați-vă intens pe numele persoanei care v-a rănit în timpul întregului ritual de răzbunare. Faceți un nod la fiecare capăt al coardei. Deci, faceți un total de 9 noduri care alternează noduri pe fiecare parte. Pronunțați formula magică de răzbunare de trei ori tare și inteligibil. Stingeți lumânarea neagră.

Îngropați coarda cât mai aproape de casa inamicului sau pur și simplu puneți-o în pământ.

 

Formula ritualului de magie neagră pentru răzbunare:

“Prin puterea Forțelor Nopții, tu (rostiți numele persoanei care v-a făcut rău), fie ca răul pe care mi l-ai făcut v-a reveni la tine și atât timp cât voi putea, te va chinui. Așa să fie! ”

 

Apoi, rostiți formula de a mulțumi forțelor invocate: “Mulțumesc, oh, Forțe puternice ale Nopții, pentru a împlini în acest moment cererea pe care o voi trimite. Cu respect și putere. ”

 

Într-un timp scurt această persoană va fi afectată de o serie neagră: pierderea banilor, rău în viața de familie, multe probleme la locul de muncă etc.

                                                                                                     Vrăjitoarea Morgana

 

Contact: 0760.149.917

 

Vrăjitoarea Morgana
copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS